Сезон на зодия Лъв: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Сезон на зодия Лъв: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Както вече ви споменахме, пред броени дни навлязохме в сезона на Лъва. Периодът се характеризира с много вълнуващи емоции. През този един месец ще се радваме на много слънце и жизненост. Представете си едно горещо лятно парти с непредсказуем завършек.

През периода на Лъва ще получите възможността си да се докажете и да заблестите ярко. Това е сезонът на креативността и забавлението! А сега нека да видим какво я очаква всяка зодия през този горещ момент от годината!

Лъв

Честит Рожден ден! През този месец вие сте главната героиня и това, което казвате е закон. Какво искате да ви се случи? С кого искате да бъдете? Намерете цел, разберете как ще я постигнете и започнете да работите за нея! Нещата, с които се захванете сега, със сигурност ще имат дългосрочно значение.

Дева

През този сезон късата клечка се пада на вас, Деви. Не излизате много, но това е така, защото астролозите ви призовават да направите крачка назад, да си дадете малко време насаме и да поработите върху себе си. Бивши приятели, партньори или работни места се връщат и ви се дава възможност да ги подминете и да сложите край. По този начин ще се подготвите перфектно за сезона на Дева след месец!

Везни

Чувствате се по-популярни от всякога! Социалният ви живот процъфтява, прекарвате цялото си време с най-добрите си приятели, а когато те не са наоколо, намирате нови приятели зад всеки ъгъл. Свикнала сте да сте да сте далеч от вниманието, но този месец всички ви аплодират и това определено ви харесва.

Скорпион

Скорпиони, всички погледи са вперени във вас в момента, особено на работното място. Това е важен месец за вашето кариерно развитие и всичко, което правите ще се гледа с набито око. Това означава, че за всеки успех всички в офиса ще празнуват с вас, но всеки провал ще бъде забелязан. Без натиск, просто направете всичко възможно!

Част 1 можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay