5 въпроса, които бихте искали да зададете на асексуален човек

5 въпроса, които бихте искали да зададете на асексуален човек

Aсексуалните са тези хора, които не се нуждаят от сексуални взаимоотношения. Тяхната ориентация е необичайна и често остават неразбрани от обществото. И тъй като рядко имаме възможността д разговаряме с този тип хора, в съзнанието ни изникват доста въпроси относно техния начин на живот. Е, за щастие днес ще получим някои отговори, на въпроси, които бихме се страхували да зададем лично!

Обвързват ли се асексуалните? В тази общност има голям разнообразие. Сред тях има асексуални хора, които изпитват романтично привличане и желание да споделят живота с някого, но това желание не включва секс. Срещат се и хора, които изобщо не изпитват любовни чувства. В общността има както хомосексуални, така и транссексуални хора. Това, което обединява асексуалните е, че те наистина не изпитват желание да спят с други хора.

Асексуалните мастурбират ли? Някои го правят, други - не. Има хора, които не се чувстват силно привлечени от другите, но въпреки това се възбуждат и мастурбират. Някои от тях го правят при натрупан стрес, а някои дами го правят преди менструацията си, защото казват, че предотвратява болките.

Асексуалните хора гледат ли порно? Много асексуални хора гледат порно и имат свои собствени фантазии. Да гледат как някой прави секс всъщност е част от тяхната култура. Харесва им да гледат сцени от порно и обикновени филми, но когато попаднат в същите ситуации в реалния живот, никога нямат желание да правят секс.

Какво е отношението към асексуалните хора? Асексуалните често се третират с пренебрежение като им се казва, че това е просто период и ще променят мнението си, когато най-накрая срещнат правилния човек. Има случаи, в които им казват, че просто никой не иска да прави секс с тях.

Как се променя нагласите, когато хората разберат, че определен човек е асексуален? Обикновено започват да бомбардират с въпроси. Правят им неприлични предложения, веднъж щом разпознаят предизвикателство у тях.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay