6 мързеливи секс пози

6 мързеливи секс пози
Pexels

Когато става въпрос за секс, има безкрайни възможности и пози за изпробване. Но нека си признаем: понякога "експериментирането" просто изисква твърде много усилия. Ако някога ви се е искало просто да се отпуснете и да се насладите на секса, без да влагате усилия, трябва да знаете, че съществуват "мързеливи секс пози".

Мързеливите сексуални пози са тези, които изискват минимално физическо усилие - типът сексуални пози, на които можете да се насладите, без да се образува капчица пот на челото ви. Те са идеални за онези дни, когато сте уморени след обилна вечеря, току-що сте сложили децата да спят след дълъг ден или лежите в леглото в дъждовна неделна сутрин.

Ако сте готови да се потопите по-дълбоко в света на мързеливите секс пози, попаднали сте на правилното място. Ето кои са 6-те най-добри мързеливи секс пози:

1. Стандартната лъжичка

В тази поза всичко, което трябва да направите, е да лежите рамо до рамо с партньора си, докато и двамата гледате в една и съща посока. Проникването е по-скоро люлеещо движение, което го прави доста бавно и леко. Позволява близост и интимност с минимални усилия и от двете страни.

2. Рамо до рамо

Подобно на поза "лъжичка", опитайте да застанете с лице към партньора си, като сте легнали на една страна. Тази позиция е страхотна за зрителен контакт и целуване, като същевременно поддържа комфортно изживяване с малко усилия. Двамата партньори лягат настрани един срещу друг. За вагинално проникване жената може да постави горния си крак върху този на партньора си, но си струва да се отбележи, че тази позиция е чудесна и само за игра с пръсти.

3. Стол

Най-голямото усилие, което трябва да положите, е да се преместите от леглото си на стол. След като го направите, всичко е просто: мъжът сяда на стола, а жената сяда отгоре. След това всичко, което трябва да направите, е да разклащате леко тялото си напред-назад. Тази позиция позволява и на двамата партньори да се отпуснат и да се насладят на близък контакт.

4. Лотос

Известен като една от най-интимните сексуални пози, лотосът не изисква много движение или усилие. Единият партньор сяда с кръстосани крака, докато другият партньор сяда отгоре и обвива краката си около гърба на партньора си. Позата се усеща така, сякаш сте в супер силна прегръдка.

5. Мързеливата кучешка

Това е толкова емблематична поза за мързелив секс, дори има "мързелив" в името. Това е вариация на традиционната кучешка поза. Вместо да е на четири крака, жената лежи с лице надолу, с леко повдигнати бедра. Мъжът коленичи или стои отзад. С други думи, може би опитайте тази поза, когато единият партньор има повече енергия от другия. 

6. Плоска мисионерска

Ако мечтаната поза за мързелив секс е тази, в която и вие, и партньорът ви можете да легнете, тази е за вас. За да заемете плоска мисионерска поза, подобно на традиционната мисионерска, жената лежи по гръб. След това мъжът ляга отгоре. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay