7 горещи секс предизвикателства за всеки ден от седмицата!

Разнообразете сексуалния си живот още тази седмица

7 горещи секс предизвикателства за всеки ден от седмицата!

Сексът е нещо импулсивно, акт между двама души, който носи наслада и е добре да не се превърне в някаква скучна рутина, защото това буквално може да убие желанието и на двамата партньори.

Да, със сигурност има неща в секса, които и двамата харесвате и правите всеки път, защото ви носят наслада, но е добре да вмъквате малко разнообразие в сексуалния си живот. Днес ще ви представим седем идеи, по една за всеки ден от седмицата, които да опитате още от днес! Гарантираме ви, че никой няма да остане разочарован!

1. Сутрешен секс
Повечето жени имат най-много желание за секс рано сутрин, а пък мъжете се будят директно готови за подвизи в леглото! Набързо преди работа или пък лежерно през почивните дни - изборът е ваш!

2. Под душа
Бъдете много внимателни, когато изпълнявате това предизвикателство! Никой не иска да се подхлъзне или да се удари на плочките в банята.

3. На дивана
Омръзнало ви е да правите секс на леглото, но все пак искате да ви е удобно - е, добрият стар диван идва на помощ. Отдайте се на ласки, докато гледате някой филм.

7 горещи секс предизвикателства за всеки ден от седмицата!

4. Поемете контрола
Със сигурност ще го подлудите, ако вземете нещата в свои ръце и започнете да го събличате без предупреждения и друга предигра. Инициирайте секса, позата, покажете, че вие командвате.

5. Без целувки по устните
Ще се изненадате колко е трудно! Разбира се, целувките на други места са позволени и задължителни, но трябва да избягвате устните!

6. На музика
Пуснете си любимо парче или някоя класика, която да ви вкара в подходящото настроение. Музиката може да ви даде голямо вдъхновение за приключения в леглото.

7. Вашият оргазъм на първо място
Дамите достигат до оргазъм по-трудно и бавно, но това не значи, че не заслужават удоволствие. Разберете се така - нека той да се постарае поне веднъж вие да свършите първа, а след това вие ще върнете жеста!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay