7 неща, които хората с дълга връзка знаят за секса

Ето как щастливите двойки поддържат сексуалния си живот

7 неща, които хората с дълга връзка знаят за секса

Всеки, който е имал дълга връзка си спомня колко е било вълнуващо в началото. Пеперудки в корема, да чакате срещата с нетърпение и да не можете да се нарадвате на партньора си. Всеки обаче знае и че с времето тези неща отминават. Не спираме да обичаме човека до себе си, просто вече не се вълнуваме чак толкова за тези дребни неща. И всека пак има двойки, които знаят как да запазят химията помежду си, в противен случай не биха били моногамни. 

Ето 7 неща, които можем да научим от една щастлива двойка:

1. Времето създава по-задълбочена връзка между партньорите

Когато спрете да се държите за ръка постоянно и буквално да не можете да сте разделени за 5 мин., това не означава, че не се обичате вече или че нещо не е наред. Просто връзката ви минава в друг етап, който е много по-задълбочен от предишния. В началото на една връзка партньорите няма как да са толкова близки, затова следващите етапи от едни отношения са много по-хубави и удовлетворяващи.

2. Сексът е по-добър

Когато сте по-дълго с един човек, той научава всичките ви странности, желания и ви е виждал гола повече пъти, отколкото можете да броите. В началото на връзката има известна доза срам, притеснение и неловки моменти, когато става въпрос за секс. По-дълбоката емоционална връзка води и до по-добър секс. Сексуалният ви живот ще стане в пъти по-хубав, когато се разкриете напълно пред партньора си. 

3. Фантазиите са предназначени да се споделят

Да бъдете открити и директни ще подобри сексуалните ви отношения. Споделянето на сексуалните фантазии и желания показва на партньора ви какво харесвате и по този начин той ще ви доставя много по-голямо удоволствие. Можете да споделите на партньора си всичко и знаете, че той ще го приеме и уважи, а няма да ви съди. Докато кагато сте от по-малко време с партньора си се притеснявате да му споделяте чак толкова лични неща. 

4. Практиката прави секса перфектен

Разбира се сексът е вълнуващ и магически и в началото. Но с течение на времето мъжът може да направи карта на вашето тяло. Той научава всяка точка къде е и чрез тези познания може да ви достави много по-голямо удоволствие в срвнение с първите пъти. 

5. Комуникацията

Когато имате нов партньор е малко по-трудно да му обясните точно какво харесвате. А комуникацията и разговорите са едни от най-важните неща за добрия секс. Партньорът ви няма как да разбере какво трябва да прави и какво не, ако вие не му кажете. 

6. Страхотният секс не е само в леглото

Погледите, енергията, секси целувките. Всичко това са предпоставки за страхотния секс. Той не се ограничава само до самото действие под чаршафите. Действията преди това засилват удоволствието. 

7. Трябва да сте отворени към нови неща

Любопитството поддържа сексуалните отношения живи. Винаги трябва да бъдем любопитни за нашия партньор, а не да си мислим, че сме го опознали напълно за това време. Когато хората спрат да изследват, изучават и любопитстват, сексуалният им живот не е наред. Сексуалността не е предназначена да бъде на автопилот.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay