Зимни секс пози за затопляне в студените нощи

Зимни секс пози за затопляне в студените нощи

Дойде това време в годината, в което прегръдките и ласките в спалнята отново са на мода. Докато допреди 2-3 месеца беше толкова горещо, че едва понасяхме прегръдките от партньора, то сега температурите паднаха толкова рязко, че определено имаме нужда от затопляне.

Но това, че навън е студено, не означава, че зимата не може да бъде секси сезон. Това е идеалното време да се настаните на партньора си и да усетите цялата му телесна топлина. Освен това оргазмите са идеалният начин да получите допълнителна доза окситоцин и допамин.

През зимата нощите стават по-дълги, което ни дава много нови възможности за експериментиране в спалнята с нви пози, които да включим към сексуалния си репертоар. Ето ви няколко полезни съвета за това как да се настоите за една гореща зимна сесия под завивките.

Затоплете се с помощта на гореща вана или душ. Сгушете се до партньора си под одеялото. Важно е то да е голямо, за да побере и двама ви отдолу. Експертите съветват да експериментирате с топли масажни масла. Последната стъпка е да свалите всички дрехи. Да, навън е студено, но определено няма да имате нужда от тях, след като се разгорещите с тези 3 секс пози:

Лъжички

Легнете голи един до друг и притиснете телата си едно в друго. Тази поза може дa ви предостави наистина горещи усещания, а същевременно не изисква много физически усилия. Подходяща е, ако сте уморени или сте се събудили посред нощ. Увийте се в меко пухкаво одеяло, за да го направите още по-уютно и интимно.

Тя е огоре

Застанете върху партньора си и опрете тялото си в неговото, за да постигнете контакт кожа в кожа. Можете да се намажете с масажно масло и да започнете да плъзгате гърдите си към неговите.

Лотус

Накарайте партньорът ви да седне и вие седнете върху него като го обхванете с крака. Общо взето трябва да седнете един в друг. Позата осигурява близост и много зрителен контакт. Същевременно не е прекален разкриваща за дамите, които се притесняват, че цялото им тяло може да лъсне пред очите на партньора им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay