Как да разберем какъв е в живота според това какъв секс прави?

Интересно и горещо

Как да разберем какъв е в живота според това какъв секс прави?

Сексът не е най-важното нещо на този свят, но.. някак си не бихме си представили отношенията ни с партньора без него, нали? Ето защо тази тема винаги ще ни вълнува на колкото и години да станем! Как да разберем какъв е в живота от това как прави секс? Защото освен сексът, са важни и други неща за една пълноценна връзка.

Грубият секс

Мъжете, които са груби в секса и се интересуват единствено от това да доставят удоволствие на себе си, често са егоцентрични и в живота! За тях най-важно е те да се чувстват добре, а емоциите и приоритетите на половинката им са на заден план!

Мъжът, който иска да те завладее в леглото

Има мъже, които искат да доминират през цялото време в леглото. Те също стават груби, но по един малко по-различен начин. За тях е важно да се почувстват силни, а вие - слаби и крехки. Такива мъже се стремят да закрилят половинката си в живота и да й осигуряват всичко необходимо, за да се чувства добре. Те са възприели ролята си на мъже твърде насериозно!

Посредствен секс

Какво ще рече това? Ами правите го, но нищо не би се променило, ако не бяхте. Тоест, нищо впечатляващо в леглото.. в живота не знаем! Наясно сме, че не всеки може да е велик любовник, но, ако един мъж прави вял секс без емоции и страст, това много си личи. И обратното, дори да не е виртуоз в леглото, ако го прави с любов, то ние ще сме доволни!

Палави езичета

Ако през цялото време мъжът иска да слиза надолу и да ви дарява неимоверно красиви удоволствия с език, то това е човек, който ще се грижи за вас и в реалния живот.

Романтичен секс

Дълго гледане в очите, дълга любовна игра, галене, целувки.. мъж, който прави романтичен секс, няма как да не е романтичен и в живота! Очаквайте много рози, свещи и всякакви романтични изненади!

Мъжът, който прави дълъг секс

Това е мъж, който знае какво иска от живота и щом е с вас, това трябва да е комплимент за вас. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay