Каква любовница сте според музиката, която слушате?

Разберете какво казват музикалните ви предпочитания за вашата сексуалност

Каква любовница сте според музиката, която слушате?

Замисляли ли сте се някога, че музикалните ви предпочитания могат да определят това какви сте в леглото? Експерти в областта на взаимоотношенията между мъжа и жената откриват, че има връзка между музикалния ни вкус и сексуалния опит. Това е един от най-лесните начини да се разбере какъв любовник е даден човек. 

Колко пъти сте започвали любовна авантюра по време на някой купон или в клуб, когато музиката е оглушителна, а единственият начин за комуникация са танците? На всички ни се е случвало! Причината е, че подсъзнателно търсим хората, които споделят нашите музикални предпочитания, защото това е основа на общи интереси и в други сфери. Но дали, ако знаехме какво казва любимата ни музика за нас самите, щяхме да продължаваме да търсим сходни меломани?

И така, открийте любимия си стил сред долуизброените и разберете дали сте истинска тигрица в леглото, или пък предпочитате да бъдете гушкани и галени до безобразие...

Каква любовница сте според музиката, която слушате?

Поп музика
При поп музиката всичко е въпрос на показност и реклама. Звездите правят всичко, за да останат в центъра на вниманието и не се интересуват от чуждите нужди и предпочитания. Точно такива са и любителите на този жанр по време на секс - нарцистични и егоистични. Пленени са от собственото си излъчване и рядко се интересуват от желанията на партньора.

Те често са заети да си мислят как ли изглеждат отстрани и дали косата им не е прекалено разрошена. Ако поп музиката ви е любима, съветваме ви да помислите за нещо, с което да разнообразите сексуалния си живот. 

Рок
Дамите, които слушат рок музика, са доста необуздани в леглото. Тогава всички задръжки падат и са склонни да се отдадат изцяло на партньора си, както и да направят всичко възможно, за да го задоволят. Всъщност, това са и най-големите любителки на "секс маратоните", които продължават няколко дни. Ако спадате към тази категория - гарантираме ви, че няма мъж, който да ви устои.

Каква любовница сте според музиката, която слушате?

Хип-хоп и рап
Жените, които предпочитат в ушите им да ехти рап, не се срещат често, но една нощ с тях си заслужава. Те са страшно разкрепостени и игриви, но рядко са верни. Подходящи са повече за краткотрайна авантюра, защото не обичат да се задържат дълго време на едно и също място. Камо ли с един и същи човек... Шумният им начин на живот ги кара да предпочитат големите компании и новите запознанства, а това означава и потенциални нови сексуални партньори. Ако сте от този тип дами, важно е да разберете кога е дошъл моментът да се "укротите". 

Поп-фолк
Дамите, които слушат поп-фолк често обичат да са център на вниманието, но в повечето случаи привличат погледите към себе си с разкрепостено държание. Това приповдигнато настроение и високо самочувствие обаче изчезва пред вратата на спалнята. В леглото често не знаят какво точно да правят, за да задоволят мъжа и го оставят сам да върши цялата работа, а те се държат като негови играчки. Ако сте представителки на тази категория, горещо ви съветваме по-често да поемате инициативата.

Каква любовница сте според музиката, която слушате?

Джаз
В живота любителките на джаз музиката често са смятани за скучни жени, но истината е, че в леглото са истински тигрици. Те са деликатни, внимателни и нежни, но в същото време настоятелни и инициативни. Обичат да експериментират и се наслаждават на любовната игра с всичките си сетива. Няма мъж, който да не е останал впечатлен след сексуалното си изживяване с жена, която обича джаз музиката.

Класическа музика
Дамите, които слушат класическа музика са нежни и внимателни любовници. Сексът с тях не е толкова вълнуващ, но е много задоволителен. Те са крайни романтички. Обичат свещи, студено шампанско и приглушени светлини. Един мъж може да ги спечели с много труд, но определо ще си заслужава.

За още интимни съвети, станете част от Jenite.bg във Facebook!

20 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay