Мъжката гледна точка: Най-приятните и най-неприятните сексуални спомени

Популярният блогър Стефан Кръстев споделя дълбоки интимни преживявания с Jenite.bg

Мъжката гледна точка: Най-приятните и най-неприятните сексуални спомени

Казват, че февруари е "мъжкият" месец, а март пък бил "женски". Подобни категоризации не са ни любими, но решихме все пак да проверим - наистина ли представителите на Марс и Венера са толкова различни в мисленето, любовта и цялостното си отношение към живота?

За да си отговорим на тези въпроси, поканихме в продължение на няколко седмици да ни гостуват двама популярни блогъри - мъж и жена. Ето какво научихме до момента от Стефан Кръстев и Мария Василева:

Мъжката гледна точка: За лъжата и изневярата
Женската гледна точка: За изневярата и годините

Мъжката гледна точка: 45 причини да се влюбиш
Женската гледна точка: Влюбвам се, когато...

Мъжката гледна точка: 30 неща, които трябва да направиш преди 30
Женската гледна точка: 30 неща, които трябва да направиш преди 30

С последната тема от рубриката "Мъжката и женската гледна точка" навлизаме в още по-дълбоки интимни води. Помолихме Стефан Кръстев да ни разкаже 7-те си най-прекрасни сексуални преживявания, съответно и 7-те най-неприятни спомена в това отношение. В резултат получихме следните разтърсващо лични откровения: 

Сексът е може би тази емоция, която най-голям процент от хората приемат за по-приятната от всички останали приятни емоции. И там има неща, които будят отвращение, а и често шокират – в най-лошия смисъл на думата шок. Но това вече, поне според мен, е предмет на патологията и засяга по-скоро психичността, отколкото сексуалността на нещастните създания, които обръщат секса в нещо неприятно и за себе си, и за партньорите си, че и не само за тях.

Не съм компетентен да пиша по въпросите за извращенията. За мен самото сексуално изживяване е било винаги, винаги приятно, но в любовната игра като цяло (защото любовната игра не започва в леглото, а много преди това и не свършва с оргазма, а много след него) са ми се случили неща, които определено не са сред най-щастливите ми спомени. Ще спомена само тези, които знам, че са се случили и на други мъже, които не са редки и в повечето случаи остават усещане за печал, празнота и нещо нечисто, полепнало върху иначе красивите мигове.

1. "Вече съм омъжена!" 
Дълго, в младежкия смисъл на думата "дълго”, когато дните приличат на седмици, седмиците на месеци, а месеците на години, съм се срещал с момиче. Прекарвали сме разкошни часове вечер след вечер. Освен, че влюбените ми очи са намирали във формите и облика ѝ най-красивата, в нейните очи пламъка, който издава, че също са влюбени, най-сетне сме срещнали другия, който ни е изглеждал невъзможен. Невъзможен поради това, че до този момент и двамата сме се чувствали странни. Не сме допускали, че може да има представител на отсрещния пол с толкова близка душевност. Единият започва думите, другият ги завършва.

Разходки под звездите, из горите над родния ми Асеновград (местата са божествени), из алеите, хванати за ръце или прегърнати. Натискане по пейките, плъзгане на ръце, целувки с безкрайно разтворени устни. И отлагане на това да стигнем в любовната си игра до край. Той изглежда толкова близък и неизбежен, а всичко е просто и ясно. Предначертано предварително.

Известно време срещите ни оредяват. Причините са обективни. Аз - изпити в София и обикаляне от редакция на редакция с ръкописи, които никой не благоволява да прочете, но всеки обещава, даже дава някаква надежда. Тя – също изпити. После си има някакви семейни проблеми. Малко казва, но щом не ѝ се говори... Колкото ѝ се говори. Последната ни среща е по-хубава от всички останали. И този път вече правим любов. Наистина любов. Не просто секс. Иска ми се да остане до сутринта, но тя бърза. И ми обяснява защо. Вече била омъжена!

Случвало ми се е два пъти. Но толкова си приличат, че няма смисъл от две описания. А и подробностите не са чак толкова важни. Защото, както вече казах, после разбрах, че се е случвало и на други мъже.

Мъжката гледна точка: Най-приятните и най-неприятните сексуални спомени
2. Секс между приятели 
Приятели сме. От дълги години приятели. Много близки и верни. Казват, че приятелство между мъж и жена е невъзможно, но животът ми отвсякъде е опровергал тази легенда. Още имам толкова добри приятели сред жените, колкото са и най-добрите ми приятели сред мъжете. Не казвам, че няма сексуалност, че изключвам тази, която се пръска на букети от тези жени, но съм изключил сексуалния контакт между нас.

Един–единствен път се развали прекрасната хармония на едно голямо приятелство, защото просто и двамата не удържахме и прекарахме една чудна нощ. Но после - чувство за вина. Усещане, че си нарушил табу. И двамата бяхме доста освободени, че и зрели. Не би трябвало да изпитваме впоследствие нещо подобно. Е, изпитахме го. Продължихме да общуваме, но вече всичко беше различно.

3. Секс заради очакванията на околните 
Третото неприятно интимно изживяване сякаш е съчетало първите две. Влюбени бяхме. Отдавахме си милувки, но до секс не стигахме. Тъй около месец, а накрая... Понеже компаниите ни, че и всички, които ни познаваха, дори само като физиономия, вече ни чифтосаха, решихме да направим това, което общественото мнение възприема като нормално. И онези няколко нощи, в които сякаш изпълнявахме дълг, не можеха да се сравнят по нищо със срещите ни преди това. Ако е имало някакво привличане, убихме го.

4. Досадни приказки след секса 
Интернет. Първа среща. Секс. Страхотно. Само че още сме в леглото, още голи и току–що ни е утихнал дъхът, а тя започва да ми дава житейски съвети и да ме поучава, като не спира да ме упреква колко погрешно живея.

Е, това вече не се понася!

5. Изневяра 
И тук вече нещо много, много неприятно, което не пожелавам нито на мъж, нито на жена. И не става въпрос за нещо от юношеството ми, или най-ранна младост, а за дълга и изглеждаща стабилна връзка, от която за щастие минаха десетилетия.

Знам, че ми изневерява. Имах си причини да не я коря много, а да потърся причините и у себе си. Изчаквах, за да съм сигурен, че нещата не могат да се променят към по-добро и едва след като се уверя, че не могат, ако трябва да се разделим. Не съм го възприемал като непоносимо, а е било непоносимо, малко след като се любим, да започне да ми говори за мъжа, с който ми изневерява.

6. Душа, която вече е погубена 
Всеки може да падне на социалното дъно. Случвало се е и на мен, при това е било дълго и тежко. Правил съм секс и с жени от този свят. Сексът там всъщност е единствената утеха, в някои случаи е като животоспасяващо лекарство. И както и да изглежда, каквото и да представлява тази "любовна игра”, има невероятно силно въздействие. Но друго е гадното. Потискащо е, когато започне да говори и се мъчи да открие душа, която вече е погубена, създание, което макар да е родено като човек, отдавна се е превърнало в животно. Миг, в който осъзнаваш колко, колко сам си пропаднал.

Мъжката гледна точка: Най-приятните и най-неприятните сексуални спомени
7. Секс от финансова гледна точка 
Това вече не е мое изживяване. В живота ми подобно нещо не се е случвало, Слава Богу. Първо, не съм имал близост с подобни жени; второ, нямало е и как да имам близост. Но съм чувал много пъти да ми разказват приятели (близки, че и не толкова близки) изживяване със следната сюжетна линия. Срещи. После от нейна страна, едва ли не, че е задължен да спи с нея, а след като го направи – веднага планове и кроежи за съвместния им живот. Има ли смисъл да казвам, че мъжете винаги са били доста добре материално осигурени, а за тези свои партньорки знаят малко, много, много малко.

И време е да започна по-трудното, да избера седемте по-върховни измежду най-върховните интимни преживявания.

1. Любов след запознанство в интернет
Отново интернет. И отново секс при първа среща, но нека не се подвеждаме. Това не е лекомислена игра между непознати. Не е сляпо отдаване на тръпката при размяна на флуиди и помирисване на аромата. Не са опиянени от сексапилни форми очи, а ухажването не е било кратко. Отдавна думите са се докосвали и оплитали. Отдавна са се любили съзнания. Отдавна сме се опознали толкова, колкото и ако срещите ни бяха на живо.

И вече я е имало любовта, а решението е зряло и, доколкото е възможно при силните чувства, осмислено. Не става и въпрос за среща на хора в първа младост, а изживели, съзрели, знаещи какво искат от себе си, от връзката. Отдаването е без задръжки. В повечето случаи и без ангажименти. Винаги обаче е било любов. Независимо, че във всичките случаи, с изключение на един, предварително обречена на раздяла.

2. Истинското щастие  
Веднъж стомна за вода. Втори път. Трети. Но ето, че стомната се чупи. Не за да изтече водата, а от нея да излезе пленения ми дух. След по-горе описаните запознанства, по същия начин се срещам и с нея. Жената, с която и до днес живея. Която ми откри какво е истински човешкото щастие. Винаги съм бил щастлив, но по начина, по който са щастливи моите герои. Екстремално, поглъщайки с всяка фибра и всяка мозъчна клетка щастието, което винаги съм знаел, че е кратко. Опиянен съм бил, по един особен начин дори божествено щастлив и в най-нещастните си моменти. Разпънат между крайности. И непознаващ богатството на нюанси от щастие, които може да изпита човек. От първата ни нощ, която беше вълшебна, та до днес.

Мъжката гледна точка: Най-приятните и най-неприятните сексуални спомени
3. Пълно разкриване 
Отдаването без задръжки, а естеството ти да се харесва на партньора си.

4. Когато освен тела, се отдават и души
Когато освен секс, е любов. Много се злоупотребява с тези две клишета. Казват се наизуст, без да си даваш сметка какво означават. Просто е, когато всеки един от двамата чувства другия като свой завършек, без който нямаше да е цялостен. Тогава чрез тела се любят души, а плътта е само като крайник – гален и галещ.

5. Прилича на фантазия, а е реалност
Всички мигове, в които изкушението е било толкова силно, че чак ти се струва твърде хубаво, че да е възможно. И е необходимо малко време, за да възприемеш колко си щастлив. До това време душата е била свита, не е можела да побере толкова много щастие. С него е станала по-голяма. След такава любовна игра, животът ти е променен. Преродил си се, вече нищо не е като по-рано. По-красиво, по-цветно, по-богато на усещания ще е битието ти.

6. Бил съм отчаян
Толкова отчаян, че животът ми се е струвал единствено мъчение. Точно в такива моменти сексът винаги е бил, поне за мен, равнозначен на това да обикна живота.

7. Когато ми се е струвало, че я превземам
Буквално. Като крепост. А после съм разбрал, че всички стълби ми е спускала тя, че всички тайни врати към нея сама ми е разтворила. Илюзията за превземане остава още дълго, но по-прекрасно е осъзнаването, че това наистина е било илюзия, че съм бил желан, преди с действията си да я спечеля.

Ако искате да четете още дълбоки откровения за любовта, секса и всичко останало, можете да се присъедините към страницата на Jenite.bg във Facebook!

28 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



21
Не е посочен 21.03.2014|15:48
Според мен повечето мъже не са чак толкова романтични натури и поне на млади години човек не изпитва чак такива угризения за тези неща.
20
Не е посочен 21.03.2014|15:06
Определено била е много приказлива.
19
Не е посочен 21.03.2014|14:54
не му е било лесно на този младеж :)
18
Не е посочен 21.03.2014|12:01
Секс между приятели..? По - скоро не .
17
Не е посочен 21.03.2014|08:46
Интересен е материала в статията.
16
Не е посочен 20.03.2014|22:44
Статията се оказа интересна.
15
Не е посочен 20.03.2014|17:52
Брей, те мъжете били доста романтични натури, да се не надяваш.
14
Не е посочен 20.03.2014|17:21
Винаги е хубаво човек да научи и гледната точка на срещуположния пол.
13
Не е посочен 20.03.2014|17:05
МНого е интересно.
12
Не е посочен 20.03.2014|16:09
Много интересни разкази .
11
Не е посочен 20.03.2014|15:56
това прави общио 14 различни спомена хот всякакво естество, мисля си,че моят мъж е бил по-беден на опити :)
10
Не е посочен 20.03.2014|11:59
Без съмнение всеки има такива .
9
Не е посочен 20.03.2014|09:11
Интересна гледна точка.
8
Не е посочен 20.03.2014|04:34
"Любопитството изяждало котката" казват. Така и мен ме изяде. Реших да го видя все пак кой е този Стефан Кръстев. Извинете ме, но някак вече не ме блазни да чета любовните му преживявания :(
7
Не е посочен 20.03.2014|04:22
От начинът на изразяване на този мъж си правя извод, че той не е обикновен мъж. Представям си го-нежен, емоционален, леко женствен и сладникав, епилиран. Не е като повечето мъже, което означава, че и преживяванията му не са типични за мъжете като цяло, така че да не се заблуждаваме :)
6
Не е посочен 19.03.2014|16:29
Според мен някои мъже биха възприели тези неприятни сексуални ситуации като позитивни.
5
Не е посочен 19.03.2014|15:50
Не съм предполагала, че мъжете се влагат чак толкова емоционално в този акт, обикновено се смята, че това е присъщо за нас жените.
4
Не е посочен 19.03.2014|14:43
Малко прекалено лирично ми пише този човек, но иначе ми хареса материала. Интересни гледни точки, а и много чести житейски събития, които повече то сме преживявали или тепърва ни предстои да преживеем
3
Не е посочен 19.03.2014|14:08
Скептично съм настроена към срещите в интернет, секс на първа среща и на другия ден вече непознати в мрежата не всичко се случва като в приказките.
2
Не е посочен 19.03.2014|14:02
направо се замислих :)
1
Не е посочен 19.03.2014|13:46
Интересна статия :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay