Най-добрите мелодии, на които да правите секс

Най-добрите мелодии, на които да правите секс

Колкото и невероятно да ви звучи, музиката може да ви достави истинско удоволствие. Ако някога са ви побивали тръпки, докато слушате музика, вероятно се случва, защото тялото ви получава мощна доза допамин.

Допаминът е химикал, който мозъкът ни освобождава, когато изпитваме удоволствие, така че да, затова толкова обичате шоколада и секса. Включването на ритъма по време на секс може да ви помогне да се разгорещите.

Единственият въпрос е, има ли някакви специфични звуци и/или песни, които ще допринесат магията да се случи по-бързо? И как да използвате музиката правилно? Ето как да си направите впечатляващ плейлист:

  1. Не импровизирайте. Направете си списък, за да знаете какво търсите. Помислете за песни, които ви карат да се чувствате секси. Всеки може да се сети поне за няколко парчета, които му дават силен еротичен тласък. Между другото, изборът на песни не трябва да се случва само от единия партньор. Важно е ритъмът да бъде оценен от двамата партньори.
  2. Уверете се, че плейлистът е с продължителност от 60 до 90 минути. Започнете с най-секси парчетата. Подберете нещо от Лана Дел Рей или Майли Сайръс. След това подредете най-ритмичната музика, тази, която ще ви накара да изпитате екстаз, а за финал изберете няколко нежни парчета.
  3. Подберете песни, които ви носят определена емоция. Създайте плейлист, който помага да култивирате емоциите, които трябва да изпитате, за да се настроите. Искате ли да се чувствате могъщи? Слушайте тежък бас. Търсите еротика? Изберете мелодии, които сте слушали в началото на връзката си. Имате нужда да се отпуснете след тежък ден? Нежните мелодии са за вас. Определете емоцията, която ви кара да се чувствате най-добре, и намерете музиката, която да съвпада с нея.
  4. Осъзнайте, че понякога може да се наложи да направите компромиси. Възможно е вие и вашият партньор да имате съвместими желания в спалнята, но любимите ви парчета да нямат допирни точки. Разберете, че всеки има различни вкусове по отношение на музиката, което може да направи плейлиста ви доста разнообразен. Това, което ви разпалва, може да не оказва никакво влияние на партньора ви.

Ако не сте фенове на текстовете и те само биха могли да ви разсеят, докато слушате песните, спрете се само на мелодии.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay