От какво се възбужда всяка зодия (Част 1)

От какво се възбужда всяка зодия (Част 1)
Pexels

Сексуалните предпочитания са дълга и широка тема, която има много аспекти. Това, което ни възбужда сексуално е строго специфично спрямо индивидуалния характер на всеки човек. Но все пак астрологията се намесва и тук, за да ни изясни от какво се вълнуват различните зодии в интимен план!

Да започваме!

Овен

Овните са известни с импулсивния си, забързан подход към живота. Вие се храните от страстта, затова ви възбуждат внезапни изблици на желание. Секс посред бял ден? Шепот в ухото ви по време на парти? Ето за това говорим. ЗА вас не съществува варианта на удобното легло у дома. Вие искате секс в пробната или на задната седалка на колата.  В качеството си на първия знак на зодиака вие обичате да правите първата стъпка. Освен това Овните не успяват да задържат вниманието си прекалено дълго, така че не обичат прекомерната любовна игра. Действието и инициативата са ключови.

Телец

Управляван от Венера (планетата на любовта и красотата), Телецът е един от най-романтичните знаци на зодиака. Те обичат да изследват сетивата си, следователно сексуалният им апетит е тясно свързан със звука, зрението, вкуса, обонянието и докосването. За разлика от Овена, те обичат да правят нещата бавно и стабилно, затова и отделят много време на любовната игра. Тук виждаме вълнуващо любовно изживяване, пълно с шоколад, вино, свещи и масла. Като земна зодия, Телецът е особено в хармония със сетивата си, така че заложете на луксозни чаршафи, създайте плейлист с еротична музика и докосвайте на различни места и по различни начини.

Близнаци

Всичко в живота на Близнаците е свързано с двойствеността. Нищо не възбужда Близнаците повече от многото сексуални експерименти. Те живеят под мотото "Разнообразието е подправката на живота" и са склонни да опитат почти всичко! Всъщност единственото нещо, което отблъсква Близнаците е монотонността. Знакът се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията, така че тук са подходящи секстингът и мръсните приказки. Представителите на този знак си падат и по ролеви игри. Не забравяйте зрителния контакт и изслушвайте фантазиите му.

Рак

При Раците ключова е интимността. Те трябва да се чувстват в безопасност, преди да излязат от черупките си, а най-бързият начин за това е физическа близост. Раците се управляват от Луната, планетата на емоциите - не се страхувайте да извадите всички романтични жестове в арсенала си. Този знак обожава гушкането и чувствените ласки. Интимността е изключително за Рака, затова легнете и се гледайте в очите. Не забравяйте да отделите достатъчно време за взаимно удовлетворение. Интересен факт за тази зодия е, че обичат оралните ласки. За тях сексът е свързващо преживяване, така че е по-добре да присъствате напълно, с много зрителен контакт.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay