Предразсъдъците в спалнята

Пет представи, които трябва да забравите завинаги

Предразсъдъците в спалнята

Надали съществува жена, която няма притеснения в леглото. Някои се срамуват от тялото си, други - от уменията, трети пък се тревожат дали ще "покрият" мъжките очаквания.

Отпуснете се!

Сексът е удоволствие, а не състезание. Не сте на изпит, а в спалнята. За да задоволите себе си и партньора си.

Но преди да се отдадете на креватни приключения, припомнете си няколко представи. А след това задължително забравете за тях!

Мъжете искат да бъдете като порноактриса
Почти всички мъже гледат порно, същото правило важи и за жените. Това не означава обаче, че половинките ви очакват от вас уменията на "дълбокото гърло", например. Повярвайте ни, не са чак толкова първични, за колкото ги смятаме.

Порнофилмите са просто удоволствие, което можете да гледате дори заедно. Но след това, в спалнята, бъдете себе си. Истинската ви същност е тази, която ще доведе любимия ви до екстаз.

Мъжете се отегчават от предиграта
На мъжете им трябват няколко секунди, за да се възбудят, докато при дамите това отнема минути. Не се притеснявайте, че той очевидно е готов за същинската част, а вие имате нужда от още време.

Първо, всяка тревога ще повлияе на състоянието ви. Второ, мъжете буквално откачат, като виждат как приятелката им постепенно се възбужда. Те харесват предиграта точно колкото нас. Все пак, колкото по-бавно идва удоволствието, толкова по-силно е усещането.

Мъжете обожават виковете в спалнята
В порнофилмите всички дами вият от екстаз. Действа възбуждащо и изглежда така, сякаш мъжете го обожават.

Не го правете обаче, ако не го чувствате. Силните викове и насърчения могат да звучат много секси, но ако не сте достатъчно достоверни ще накарат половинката ви да се чуди дали не симулирате.

Мъжете искат да доминират
Вероятно сте си представяли как Той се прибира вкъщи, хвърля ключовете на една страна, блъска ви нежно на леглото и започва да ви съблича. Минути след това правите най-страстния секс в живота си.

Да, звучи отлично и всяка жена трябва да изживява този сценарии от време на време. Но не оставяйте винаги мъжът в главната роля. Поемете контрол и го изненадайте приятно.

Ако разчитате винаги той да поема инициативата, със сигурност през главата му ще започнат да минават мисли дали сте достатъчно сексуално привлечена от него. Защо иначе няма да инициирате подобно преживяване?

Мъжете обожават анален секс
Всъщност мъжете обожават всякакъв секс. Точно както и дамите. Но хората са различни и всеки си има предпочитания, които му доставят по-голямо удоволствие от другите.

Не всички мъже са луди по идеята за "задни" удоволствия. Затова не бързайте да му ги доставяте, ако не се чувствате готова. Ако той държи на вас, аналният секс ще е последното, което има значение за него.

79 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 18.07.2012|14:53
За мен секса е удоволствие и правя всичко , което харесва на мен и на партньора ми .Честно казано нямам притеснения в леглото .
2
Не е посочен 02.07.2012|14:00
Не бива и друго да забравяме,че и в любовта трябва да сме в добра "форма".Физически и умствено изморения е доста лош партньор!
1
Не е посочен 02.07.2012|09:26
така е,по принцип не трябва да има ограничения и табу-та в секса,но ако един от двамата партньори не се чувства комфортно от нещо,то няма нужда да го прави,а относно очакванията на мъжете...те наистина далеч не са толкова първични
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay