Сeкc поза, според зодията

Сeкc поза, според зодията
Canva

Ако искате да подправите нещата в леглото, може да е добра идея да се свържете с планетите и звездите. Вашият зодиакален знак отлично знае кои сексуални пози ще ви накарат се превърнете в истинска богиня в леглото. А и партньотър ви ще е напълно съгласен да опитате нещо ново.

Въпреки че различни видове пози, секс играчки, подходи и други видове любовна игра, правилните пози могат да ви накарат да изпитате още по-силни усещания. Ето кои пози отговарят на вашия знак:

Овен

Ако сте Овен, вие искате да доминирате в спалнята (и в живота също). Овенът е агресивен, импулсивен и пълен с енергия. Побвайте позата "Люлеещо се увеселително влакче. Коленете на жената са свити, сякаш кара колело. Мъжът застава на ръба на леглото, хваща я за глезените и... сещате се. Тази поза уцелва точното място и за Овен сексът се усеща като олимпийски маратон и включва силни оргазми.

Телец

Сескът с Телец и продължителен и чувствен и винаги стига до целта. Пробвайте поза "'Лъжички", която ви дава пълен достъп до удоволствието. За Телеца това не е просто полов акт - това е еротичен масаж, кожа до кожа.

Близнаци

В спалнята Близнаците искат да се да шепнат в ухото на партньора си. Пробвайте "Изправена поза". Тя е вълнуваща, тъй като близнаците искат сексът да е бърз, безгрижен и забавен. Смяната на позиции държи Близнаците на крака.

Рак

Ракът иска да усети всеки сантиметър от партньора си. Пробвайте поза "Количка". Партньорът прониква в жената като стои изправен, но я повдига нагоре, докато тя обхваща кръста му с краката си. Жената прави нещо като стойка на ръце.

Лъв

За Лъва сексът е театрално изживяване за цяла нощ. Лъвовете се гордеят с уменията си да правят любов, така че няма съмнение, че техните партньори ще получат кралско отношение. Пробвайте позата "Седнали един в друг". Двамата партньори сядат на леглото един срещу друг. Жената поставя десния си крак върху неговия ляв, а неговия десен върху нейния ляв, така че да образуват X.

Дева

Девата обича да се чувства стабилна и тъй като те са много аналитични (и имат перфекционистични тенденции), харесват позиции, които са прецизни и имат добра техника. Пробвайте разновидност на кучешката поза, в която мъжът прониква в жената изправен, докато тя се протяга към пръстите на краката си, с подпрени на пода ръце.

Везни

Те садоста съсредоточени върху външния вид (и при това върху своя собствен) в леглото. Пробвайте секс пред огледалото като сте с гръб към партньора си, докато той прониква във вас. И двамата трябва да сте с лице към огледалото.

Скорпион

Скорпионите не правят любов, те правят секс. За вас е подходяща поза нещо като седнала ръчна количка, мъжът сяда на ръба на леглото, а жената го обвива с крака и се държи изправена с ръце на пода.

Стрелец

Този знак е любител на непознатот, а сексът с него е динамичен. Изпробвайте поза, в която жената е с лице към мъжа и двамата седят, но краката са над рамото му и той повдига дупето ѝ, за да я дръпне навътре.

Козирог

Козирогът е традиционен и романтичен. Пробвайте изправена поза лице в лице - изправяйки се, жената повдига единия си крак нагоре и го обвива около бедрата на партньора си и го придърпва към себе си.

Водолей

Водолеят далеч не е най-емоционалният знак в зодиака. Пробвайте разновидност на кучешката поза, в която жената ляга с леко повдигнати бедра, а мъжът прониква отзад.

Риби

За Рибите сексът е душевен обмен, но това не означава, че не може да стане малко палав. Побвайте Кучешки стил, при койт вие сте заели съответната поза, а мъжът е зад вас на два крака и ви е хванал за кръста.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay