Седящи секс пози, с които да избягате от скучната спалня

Седящи секс пози, с които да избягате от скучната спалня

Едно е сигурно - без секс не можем, но признаваме, че ни омръзна да го правим само в леглото...  Има толкова много подходящи места, които не са скучното и познато до болка легло. Какво ще кажете за стол. Сексът в седнало положение всъщност предразполага към повече близост и интимност с партньора, така ние сме с две ръце "за" вкараме стола в играта още тази вечер.

Пък и разнообразието е важно за нас. Всяка двойка има нужда да допринесе за различни вълнения и усещания в леглото... пардон, на стола. Предимство тук е, че  сексът на стол ви позволява да контролирате дълбочината на проникването.

Персонализирайте вашето сексуално изживяване според това, което е налично във вашия дом. Обикновеният кухненски стол може да бъде чудесен за вариция на поза ездачка. Табуретката или столът тип щъркел от своя страна са идеални за орални ласки.

Днес ще ви покажем две горещи секс пози, които можете да изпробвате още, докато приготвяте вечерята в кухнята. Освен, че са вълнуващи, ще ви помогнат да внесете малко палаво настроение във връзката си. Защо пък да не опитате?

Първата поза се изпълнява по следния начин:

Седящи секс пози, с които да избягате от скучната спалня

Мъжът сяда, докато жена го възсяда с гръб. Позата е подходяща както за вагинален секс, така и за анален секс. Ръцете на двамата партньори са напълно свободни за ласки, докосване и дори използване на играчки.

Втората поза пък е добре позната, но изпълнен по нестандртен начин. Ето какво имам предвид:

Столът ви предоставя удобно място за модификация на кучешката позиция. Ако столът разполага с достатъчно голяма седалка, жената може да коленичи, докато мъжът прониква отзад. Ако искате да увеличите стимулацията, отново можете да включите играчки, които да ви разгорещят още повече.

Седящи секс пози, с които да избягате от скучната спалня

Допада ли ви идеята за секс извън комфорта на спалнята? Ако, да коя от двете пози бихте изпробвали тази вечер?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay