Секс поза "Брецел" и защо да я опитаме още тази вечер

Секс поза "Брецел" и защо да я опитаме още тази вечер

Днес няма да си говорим за ядене, въпреки вкусното наименования на тази секс поза. Но самата тя е също толкова вкусна, повярвайте ни. И въпреки, че звучи сложно, тя изключително лесна за изпълняване и всяко усилие си заслужава.

Позата се нарича по този начин, защото когато я изпълнявате, с партньора си ще наподобите формата на тези извити гевречета. Жената ляга от дясната страна на мъжа, докато той свива колене и повдига десния си крак. Левия крак на жената се извива около лявата страна на мъжа. Тази поза позволява и включването на играчки. Мъжът пък има пълната свобода да докосва гърдите и други места по предната час на тялото ви.

Но като всяко хубаво нещо и тази поза има своите недостатъци. Имайте предвид, че не се препоръчва за дами, който има проблеми с тазовото дъно, като интерстициален цистит или ендометриоза.

Вариант 1:

Секс поза "Брецел" и защо да я опитаме още тази вечер

Започнете бавно с класическата версия на позата. Жената ляга на една страна, докато мъжът коленичи и присяда до крака, който е в легнало положение. След това хваща другия крак и го увива около себе си. Включете допълнителна стимулация на клитора с помощта на пръсти или играчка.

Вариант 2:

Секс поза "Брецел" и защо да я опитаме още тази вечер

Жената ляга по корем и повдига бедрата си нагоре. Мъжът застава върху нея, извивайки гърба си нагоре. Тази позиция предлага плътно прилягане и при това положение пенисът на партньора ви се усеща по-интензивно. Оттук следва само жената да увие единия си крак в този на мъжа, за да се получи формата на брецел.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay