Секс хороскоп за август 2022 (Част 4)

Секс хороскоп за август 2022 (Част 4)
Pexels

Обещахме ви горещ и емоционален сезон. Време е обаче да видим как ще се подредят нещата и в сексуален план. Нека си дойдем на думата и да надникнем в секс хороскопа за месец август 2022.

Става още по-горещо!

Козирог

Обвързана: Планетарната връзка, която започва този месец, ще ви накара да искате да разширите кръгозора, което е нещо необичайно за вас. Преди да изпаднете в паника или да отделите време в графика си, просто се пуснете по течението. Може би ще включите някои нови дейности в своята рутина в спалнята с любимия си. Или може би просто сте по-спонтанни, когато става въпрос за срещи. Малка промяна от обичайната ви твърдост ще ви бъде от полза. Когато Венера се премести в Лъв на 11-ти, тя ще попадне във вашия дом на интимността, така че можете да очаквате сериозно разгорещяване през този месец.

Необвързана: Връзката на Марс, планетата на действието, Уран, пробуждащият и Северния възел, който представлява целта на живота ви, е във вашия дом на романтиката. Така че, за разлика от повечето други знаци този месец, вие наистина може да се възползвате от това променливо планетарно сътресение. По природа вие улегнала. Но спонтанността е ваш приятел този месец.

Водолей

Обвързана: Въпреки че в началото на месеца правите обичайните неща с вашия партньор, това ще се промени. След като Венера премине в Лъв, вие ще започнете да жадувате за внимание. Признайте това на партньора си и планирайте няколко специални срещи. Опитайте онзи нов луксозен италиански ресторант или отидете на пиеса или кино. Когато новолунието в Дева настъпи на 27-ми, то осветява частта от вас, която се занимава с интимността и секса. Това е подходящ момент да споделите желанията с партньора си - и двамата извън спалнята.

Необвързана: Когато Венера се премести в Лъв, който е срещу вашия знак, на 11-ти ще ви се прииска да бъдете желана. И в това няма нищо лошо. Направете малко обновяване на вашите приложения за запознанства, инвестирайте в ново облекло, което ви кара да се чувствате супер секси, и излезте на среща. Готова сте за малко любов в живота си и този месец ще демонстрирате своята чувственост повече от всякога.

Риби

Обвързана: Вие сте страхотна партньорка, но сякаш оставате недооценена. Вие жадувате за внимание този месец, особено когато Венера преминава в Лъв. Въпреки че може да не е най-удобното нещо на света, съобщете това на любимия си. Понякога всички се нуждаем от малко утвърждаващи думи и в това няма нищо срамно.

Необвързана: Когато настъпи новолуние в Дева, трябва да сте много внимателна! Вие трябва ясно да заявите намеренията си. Изяснете къде са границите. Всяка една опция може да бъде страхотна, просто се уверете, че е в съответствие с това, което искате.

Ето тук можете да откриете част 1, част 2 и част 3!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay