Откровения за съжителството с един мъж

Откровения за съжителството с един мъж

Обожаваме мъжете си и честно казано не си представяме живота си без тях. И въпреки че няма перфектна връзка на този свят, някак успяваме да не намерим баланса и да живеем щастливо. Но винаги има едно голямо НО...

Не можем да отречем, че съвместното съжителство може да бъде много предизвикателно и понякога ни изнервя до толкова крайна степен, че настръхваме от яд. Само един мъж е способен да изправи косите ни и накара лицата ни да почервенеят. Е, драги мъже, ако сте много чувствителни, съветваме ви да не четете следващите редове.

Но кои са наистина онези елементи в мъжкото поведение, които ни изкарват извън кожата ни?

Чорапите

Започваме директно с тежката артилерия, защото това е проблем с който не е една клета жена се сблъсква. Да си признаем честно, преди да се задомим си мислехме, че историите с чорапите по пода са само мит и едва ли всички мъже имат този досаден навик. Е, дами, истина е. И чорапите не са само по пода - те могат да бъдат открити и на места, за които не подозирате, че съществуват у дома ви. Показват се от всеки ъгъл, а когато си помислите, че сте ги събрали всичките, започват да изникват нови.

Дрехите за пране

Не е тайна, че повечето мъже не могат да се справят с това така сложно устройство пералнята и затова с прането се занимаваме ние. И всичко върви чудесно, докато разберете, че е трябвало да изперете нещо, което дори не сте знаели, че е трябвало да се изпере. А къде е било то, ще попитате. Не и в пералнята, дори не и в коша за пране. Висяло е на някой шкаф, а ние е трябвало да въведем в сила свръхестествените си способности по четене на мисли.

Подреждането

Мъжете обичат да се чувстват полезни и от време на време ни показват, че и те могат да се справят с подредбата вкъщи. И ние сме им много благодарни за това. Щяхме да бъдем още по-благодарни обаче, ако след това знаехме кое къде е прибрал...

Вечното незнание

-Скъпа, боли ме главата. Къде има обезболяващо?

При останалите лекарства!

- А те къде са?

Обзалагаме се, че този разговор ви е до болка познат. Мъжете не обичат да се вглеждат в детайлите и почти никога не са наясно кое къде се намира вкъщи. От тенджери и чаршафи, та понякога се стига и до собствените им лични вещи. А това е феномен, за който нямаме обяснение.

Влиянието

Целият свят се шегува с италианците и тяхната силна връзка с майките им. Но не сме особено сигурни дали това не важи с пълна сила и за българския мачо. Допреди да се задоми той е живял с мама, която е въртяла цялото домакинство, стараела се е винаги да има сготвена храна за обяд и вечеря и се е разпореждала за реда у дома. И как наш Петко ще свикне толкова лесно да не сравнява манджите на съпругата си с манджите на мама и изобщо да преосмисли тотално променения си начин на живот. Нали знаете, жени много, мама е една.

Ремонтните дейности

Трябва да се ремонтира мивката в кухнята или да се пребоядисат стените в хола. Спокойно, няма нужда да му напомняте през няколко месеца. Той ще го направи... все някога...

--

И все пак ще ви призовем да приемете тази статия с чувство за хумор. Всеки човек си има трески за дялане, но истината е, че сме избрали мъжете до себе си именно защото ги обичаме и сме преценили, че именно те са правилните хора за нас. И трябва да признаем, че никога не бихме се справили без тях. Колкото и да се оплакваме понякога, опитваме се да приемаме нещата с усмивка и да се радваме на съвместния живот.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay