Славена Вътова с нов джип от любовник?

Славена Вътова с нов джип от любовник?

Славена Вътова наскоро продаде апартамента си на столичната улица "Оборище" на певеца Азис, но сега може да се похвали с ново возило - баровски джип, който е подарък от нейния любовник, страховитият подземен бос Иво Ториното. Въпреки че преди няколко години се носеха слухове за проблеми в брака ѝ с Юлиан Цолов, изглежда, че Вътова продължава да поддържа връзка с престъпния бос.

Наскоро Славена беше видяна да паркира новия си червен джип пред луксозен бутик за дрехи в София. Облечена в стилен сет от две части, тя влезе в магазина, придружена от руса жена, която ѝ подаде големи торби от "Джъмбо", пълни с дизайнерски тоалети, аксесоари и цветя. Вътова изглеждаше зашеметяващо, докато поставяше огромните чанти в багажника на джипа си, което предполага, че продължава да поддържа стройната си фигура чрез редовни тренировки във фитнеса.

По отношение на слуховете за нейните отношения със съпруга ѝ Юлиан Цолов, злите езици предполагат, че той е фалирал и вече не може да осигури луксозния начин на живот, на който е свикнала Славена. Това не пречи на Вътова да приема подаръци от любовника си Иво Ториното, като например лимузина "Мерцедес", която тя получи през 2023 г., но колата бързо ѝ омръзна.

Като цяло изглежда, че Славена Вътова успешно балансира живота си на майка, телевизионна водеща и държанка на подземен бос, демонстрирайки изискан стил и очевидна независимост, независимо от обстоятелствата в личния ѝ живот.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay