Снахата на Алисия изпъчи силиконов бюст (СНИМКИ)

Снахата на Алисия изпъчи силиконов бюст (СНИМКИ)

19-годишната Ивет Кочова, бъдещата снаха на Алисия, е поредната, която се похвали с резултатите от своята операция за увеличаване на бюста. Гаджето на 17-годишния Валери Божинов-младши очевидно се е чувствала комплексирана поради липсата на извивки.

Въпреки че размерът на новата ѝ гръдна обиколка е естетически приятен, мнозина смятат, че е твърде рано за такава интервенция на такава млада възраст. Критиците изразяват загриженост за потенциалните последствия от подобни процедури, като например нуждата от подмяна или корекции в бъдеще, което може да доведе до видими признаци на стареене на около 40 години и да стане неуместно над 50. Потребителите поставят под въпрос преценката и подкрепата на родителите на Ивет, тъй като те са тези, които в крайна сметка трябва да вземат решение за благосъстоянието на детето си.

Снахата на Алисия изпъчи силиконов бюст (СНИМКИ)

"Та тя е съвсем младо момиче, още дете. Що за безумие е да си слагат тези боклуци на тази възраст?! Ами после какво ще правят?! Тези неща искат подмяна, ремонт... На 40 години ще е виснала, а над 50 не ни се мисли. Къде им е умът на родителите, пита се в задачата", коментират потребители.

Снахата на Алисия изпъчи силиконов бюст (СНИМКИ)

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay