Jenite.bg с нова рубрика с грижа към своите читатели

Jenite.bg с нова рубрика с грижа към своите читатели

Здравейте, приятели!

Актуалността на темата за здравето беше силно повлияна от пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години. Търсейки в интернет пространството се натъкваме на всевъзможни източници и статии с неизяснен произход.

Здравето е ценно и ние осъзнаваме колко е важно всеки да има достъп до достоверна информация, която да го насочи и да му покаже правилния път!

Затова ние от Jenite.bg искаме да скъсим разстоянието между лекар и пациент като направим възможно всеки да получи отговор на въпроси, касаещи здравето, възможностите за лечение, превенцията и грижата!

Работейки в насока информацията, която ви даваме да бъде максимално пълна, достоверна и достъпна, решихме да се обърнем към специалистите в България, които да дадат правилните и нужни насоки по различни теми.

Създаваме рубриката "Специалистите отговарят" за вас, с мисъл към вашето здраве, ценейки всеки един наш читател и надявайки се да бъдем максимално полезни.

Какво ще намерите в "Специалистите отговарят":

- рубриката "Мама пита" - ще излиза всеки четвъртък с насоки, съвети и отговори на множеството въпроси, които възникват по време на целия път от желанието до раждането и отглеждането на дете. Ще бъдем щастливи да споделяте с нас (по този начин и с други наши читатели) вашия опит, като по този начин ще създадем пространство, в което да обменяме опит, идеи и да намираме отговори на важните въпроси.

- рубриката "Здраве за всеки" ще излиза всеки понеделник като дава отговори още със самото заглавие. Тук ще откриете всевъзможни теми, свързани с решения на различни здравословни проблеми, важността на превенцията на дадени заболявания, съвети, анализи и други, с акцент върху здравословния начин на живот.

Продължавайте да ни следите, защото стартираме съвсем скоро и очакваме всички ваши въпроси, коментари и преживявания, които бихте искали да споделите с нас!

Бъдете здрави!

Искрено ваши,

Jenite.bg

 

 

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay