Съвети за това как да изберете най-подходящото червило за Вас

Съобразете се с даденостите си

Съвети за това как да изберете най-подходящото червило за Вас

Модата не винаги трябва да е водеща, когато си избираме червило, защото, ако на някой стои страхотно, то не е сигурно дали и на нас ще стои по същия начин. Добре е да се съобразим с природните ни дадености.

Цветът на косата е важен! Ако имате кестенява коса, без никакви по-светли кичури, то по-добре е да се откажете от много тъмните червила, както и тези, които са с телесен цвят. Ако пък сте русокоси, заложете на живите и ярки цветове!

Цветът на кожата е този, с който трябва да се съобразим в най-голяма степен. Ако имате светла кожа, вие сте късметлии, защото можете да си позволите почти всякакъв вид червило - от много тъмните до съвсем светлите. Ако кожата Ви е по-скоро златиста, за Вас са подходящи кораловите цветове и ярко розовите. Ако кожата Ви е по-матова и тъмна, то тъмночервеното червило би Ви стояло най-добре. 

Също така трябва да се съобразите дали си слагате червилото през деня или вечерта. Ако едно тъмно, предизвикателно червило, би се вписало страхотно вечерта, през деня би било прието по-скоро като вулгарно и неуместно.

Трябва да се съобразите и с дрехите, с които сте облечени, когато си слагате червило. Има едно неписано правило: Ако сте с червена дреха, то не бива да слагате червено червило! Можете да съчетаете цвета на червилото си с този на обувките.

Желаем Ви успешно гримиране!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay