Тест: Какво говори позата,в която седите, за вас?

Верен тест!

Тест: Какво говори позата,в която седите, за вас?

Замисляли ли сте се, че има една поза, която ви е най-любима при сядане? А замисляли ли сте се какво значи тя? По това как сядате може да се определи какъв е характерът ви и що за човек сте. Ако вече нямате търпение да разберете, изберете една от картинките, показани по-долу. След това вижте какво значи позата ви на сядане. Ще се изненадате колко точен е този тест!

Тест: Какво говори позата,в която седите, за вас?

Поза A

Вие сте креативни и очарователни личности. Дълбоко в душата си сте все още деца. Понякога ви е трудно да се съсредоточите върху конкретна задача. Склонни сте да подценявате проблемите, мислейки, че те могат да се решат от само себе си.

Поза B

Вие сте мечтатели с богато въображение. Вие винаги сте пълни с нови и свежи идеи, които впечатляват хората около вас. Рутината е тази, която ви убива и затова се захващате постоянно с нови и нови неща. Взимате много лесно решения, независимо дали по-сериозни или лесни.

Поза C

Първо разглеждате възможностите и тогава правите избор! Придирчиви сте дори и за малките неща. В същото време самите вие сте леко неорганизирани. Но във вашия хаос има известна логика, която, естествено, откривате само вие. Нямате проблем с това да превключвате от една на друга тема и затова сте желан събеседник.

Поза D

Чувствате се неудобно да изразявате емоциите си в публичното пространство. Имате проблеми с комуникацията.

Поза Е

Вие сте много упорити и никога не се отказвате по средата. Полагате много грижи за добрия ви външен вид. Трудно ви е да приемате критика.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay