Той няма нищо против да бъде изпускан

Безсмъртен Android

Той няма нищо против да бъде изпускан

Едновременно ме спохождат противоречиви знаци от съдбата. Например, когато си изпусна за пореден път мобилния на плочките в коридора, става ясно, че в никакъв случай не трябва да си купувам нов и скъп телефон. От друга страна, в следващата минута, в която нямам обхват и просто не мога да се свържа, ми се иска мигновено да сменя старата джаджа с нещо модерно и най-важното – работещо.

 

А ако притежавам Casio G’zOne Commando, ще съм много по-спокойна. Многобройните полети към земната повърхност едва ли ще му причинят дори минимални щети. Функциите на телефона пък работят безотказно. Направо е железен!

 

Той издържа под вода на дълбочина до 1 метър 30 минути. Без проблеми стои един ден в солен разтвор или пък на 95% влажност. Няма да спре да работи на -25'С, както и на +85'С, нито пък ще се счупи при изпускане от един метър височина. Просто незаменимо устройство за всички, които имат склонност да не пазят вещите си.

 

Грапавият Android струва 199 долара и е създаден за приключения, били те и в градска среда. Той е в състояние да се справи с най-екстремните условия, затова е чудесен спътник дори за далечни снежни походи. Има специален датчик за температура и посока, измерва скорост. Пълен е с приложения, които ще улеснят престоя ви на открито и ще ви държат във връзка с останалия свят.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay