Топ 10: Женските навици, които побъркват мъжете

Можете ли да се досетите кои са те?

Топ 10: Женските навици, които побъркват мъжете

Всички знаем, че в отношенията помежду си мъжът и жената могат да бъдат като кучето и котката. Все по-спорно обаче е кой коя роля заема. Колкото и да се разбира една двойка и да успява да осъществява хармония в ежедневието си, винаги изникват някои неща, които не са толкова идеални, и внасят смут в любовния живот.

Навиците, които притежава един мъж, могат тотално да побъркат жената. Но, за да не бъдем прекалено сурови, днес ще се спрем на обратната страна на монетата, а именно - ще обърнем внимание на онези женски привички, които влудяват мъжете. Но съвсем не в положителния смисъл на думата…

1. Жената обожава да окупира дивана във всекидневната, вперила поглед в телевизора, на който излъчват любимия ѝ сериал. А какво прави след това? Ляга си и моментално заспива, разбира се. Но когато има футболен мач и всичко, което половинката ѝ иска, е да го остави на мира за 105 минути, тя кипи от енергия…

Топ 10: Женските навици, които побъркват мъжете

2. Безкрайните разговори по телефона с най-добрата приятелка, любимата колега, които се състоят най-вече от възторжени възклицания, въздишки и смях.

3. Уж все ѝ трябват пет минутки, за да се приготви да излезе от вкъщи, а на всеки пет всъщност обещава, че ще се забави само още толкова. Накрая времето, в което трябва да я чакат, се превръща в 15 х 5… (минимум!)

4. Дава толкова пари за дрехи, колкото мъжът събира за техника, спортни списания или пък за ремонт. И все не стигат…

5. Винаги иска да говори. Постоянно. Когато е вкъщи сама. Когато е навън, а половинката ѝ е вкъщи сам. Когато са физически разделени. И когато са заедно. Безспирно.

Топ 10: Женските навици, които побъркват мъжете

6. Прави снимки почти постоянно. Най-лошо става, когато реши, че всяка една от тях трябва да присъства в профила ѝ във Фейсбук. И качи "сладка снимка на съненото мишле”...

7. Помни всяка една издънка на мъжа до себе си. Може да я натяква цял живот или да я запази за моментите, в които ще може да я използва в своя полза. Не забравя нищо. И винаги напомня.

8. Неразбираемата нужда да води мъжа си под ръка на пазар?! А той, миличкият, се чувства като кученце, което трябва да кима одобрително, защото иначе рискува да си навлече огромни неприятности.

Топ 10: Женските навици, които побъркват мъжете

9. Миризмата на лак за нокти, лакочистител, разпилените навсякъде аксесоари за коса, преса, маша… Понякога спалнята се превръща в истинско "бойно поле”.

10. А що се отнася до секса - жените могат да бъдат много, ама мнооого взискателни. Всяка от тях знае за какво става въпрос, като тук сме длъжни да изтъкнем, че в това няма нищо лошо. В крайна сметка трябва да бъдем егоисти от време на време и да мислим на първо място за собственото си удоволствие.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay