Топ 7: Качествата на идеалната половинка според мъжете

Ето какво се върти в главите на момчетата

Топ 7: Качествата на идеалната половинка според мъжете

Питали ли сте се някога какво точно търсят мъжете в една жена, кои са качествата, които трябва да притежава перфектната приятелка? Всички знаем много добре, че няма идеални хора, но мъжете си имат своите изисквания, точно както ние, жените, имаме към тях, мъжете.

Ние търсим определени неща у тях, а те искат да открият определени качества в нас. Оказва се, че мъжете не са никак капризни, а искат съвсем основни и нормални неща от една връзка. Страницата Askmen.com попита мъжете кои са качествата на идеалната половинка. Ето какво показва допитването!

1. Жената трябва да бъде независима
Никой не започва връзка с мисълта да се превърне в бавачка. Мъжете са готови да ни успокоят след тежък ден, но ние трябва да можем да функционираме нормално и без тяхна помощ. В противен случай мъжът ще се насочи към най-близкия изход. Независимостта е ключът към щастливата връзка както за жената, така и за мъжа.

Топ 7: Качествата на идеалната половинка според мъжете

2. Интелигентността е важна
Интелигентните и ерудирани жени са като магнит за мъжете. Отдавна не е модерно да се правим на глупави и безпомощни, за да спечелим някой мъж. Силният пол иска до себе си дама, която да предизвиква, и жена, с която може да се раговаря.

3. Трябва да има взаимно уважение
Това е много важно за мъжете. Жените трябва да изискват нужното уважение, но и за мъжа е важно да се чувства ценен и значим. Ние трябва да се стараем да изслушваме момчетата, да приемаме и тяхната гледна точка и да уважаваме мнението им - все неща, които са много важни за една връзка.

4. Трябва да го оставя да бъде мъж
Според мъжете, добрата приятелка трябва да оставя мъжа до себе си да прави всички онези мъжки неща, които са му любими - ритане с приятели, покер вечер, барбекю в събота. Тя трябва да приема неговите хобита, както и той нейните. Така мъжете няма да мрънкат, когато ги заведем на пазар.

Топ 7: Качествата на идеалната половинка според мъжете

5. Не е хубаво, когато жената се сърди за всичко
Идеалната приятелка подбира битките си внимателно и мъдро и преценява разумно за какво си заслужава да се сърди и да се кара. Момичетата, които мрънкат за всяко нещо, са непоносими не само за гаджетата си, но и за околните.

6. Тя трябва да се разбира със семейството и приятелите
Най-важното, разбира се, е двамата да се разбирам помежду си, но и най-близките хора играят ключова роля за развитието на една връзка. Добрата приятелка ще направи опит да опознае приятелите на мъжа до себе си и ще се отнесе с уважение към семейството му.

7. Трябва да го обича
Каквото и да си говорим, всички търсим любовта. Истинската, искрена и чиста любов. И мъжете търсят това и смятат едно момиче за перфектната приятелка, ако ги обича и ги кара да бъдат по-добрата си версия!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay