Тюркоазени приказки

Какво по-лятно от тюркоазено?

Абсолютно убедени сме, че най-морският и летен цвят е тюркоазеният. Синьо-зелените преливащи нюанси контрастират ефектно с нежния летен загар, напомняйки за слънчеви мечти и емоции. И макар да сме го виждали по подиумите и градското пространство в продължение на няколко години, то този цвят все още продължава да държи златната позиция за нестихваща тенденция. 

 

Тюркоазената цветна магия определено е нашият нов, позабравен любим цвят. Подходящо комбиниран, тюркоазът може да се превърне в най-ефектното попадение по улицата или сред морския пясък. Важното тук е да се създаде контраст с друг аксесоар или дреха, защото както знаем едноцветната дреха, колкото и впечатляваща да е, бързо може да закуби своя чар, когато заложим на еднообразието в избора. Вдъхновени от няколко стрийт стайл идеи ви приканваме да ги разгледате... а защо не пробвате?

 

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.06.2011|14:36
Тюркоазеният цвят , както и морско синьото са идеалните цветове за топлите дни, тъй като се свързват с морето и плажа. И тъй като подхожда на всякакъв тен на кожата, тюркоазеното облекло и бижута са добро допълнение към гардероба на всяка жена. Най-добре се съчетава с кафяво за земен и слънчев отенък, черно за една по-изтънчена хармония и бяло за прохладно усещане през горещите летни дни. Цветните акценти за аксесоари, които стоят добре на тюркоазеното са червено, лилаво, жълто и лимонено зелено.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay