Украшения, създадени от вас!

Ръчно направени коледни украшения, които да красят дома ви

Далеч сме от мисълта, че ще ви нарушим лежерното състояние точно в момента и ще успеем да ви вдъхновим да си сътворите нещо сами, точно с тези две ръце, които шават по клавиатурата. Все пак сме заобиколени от разнообразни стоки на достъпни цени, и единственото, което се изисква от нас, е да извадим съответната сума, за да ги получим.

Напук на потребителското време, в който живеем, ще ви предложим тази година да не украсявате дома си с купени играчки. Създайте си ги сами! Как, ще ви разкажем тук.

Украса за елхата можете да си направите с шишарки. Смятаме, че това е един чудесен стимул за разходка на чист въздух. Все пак шишарките няма да се съберат сами. След като напълните една торба с тях, можете да ги напръскате с цветен спрей в любимия цвят. Сякаш сивото е най-актуално, когато говорим за коледна украса, но едва ли някой ще се разсърди, ако обсипете елхата в цветове, различни от добре познатите.

Поставете Коледа в рамка! Залепете най-любимите си коледни топки на празни рамки за снимки и ги поставете из дома си. Не можете да не признаете, че предложението ни е меко казано гениално?!

Едно сладка идея е да си направите вкусни украшения от курабийки. С помощта на игла, с която да пробиете любимките хрупкави бисквити, и с малко конец, за да можете да ги окачите на елхата, ще си имате една чудесна коледна украса.

За да видите как точно ще изглеждат вашите ръчно създадени украшения, разгледайте галерията.

Остава само да си пуснете галеща душата музика, като тази на Louis Armstrong, например, да си сипете чаша червено вино и да се насладите на домашния уют.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay