Тайната на финансовата независимост и успеха

С какво бихте могли да се занимавате, за да бъдете удовлетворени от работата си?

Тайната на финансовата независимост и успеха

Можете ли да отговорите на един лесен въпрос, но без да се замисляте повече от няколко секунди:

За какво мечтаете?

Сигурно ви е трудно, защото съвременните жени са толкова всестранно развити, че не биха могли да изберат една-единствена дума, в която да поберат всичко, към което се стремят. Дамите мечтаят за кариерно развитие, финансова стабилност, щастлив личен живот, разбирателство в семейството, здрави и изпълнени с енергия деца, свободно време и мигове, прекарани в приятната компания на близки и приятели…

Според американския психолог Даниел Левинсън мечтата е фактор, оказващ голяма тежест върху развитието на личността. Авторът посочва, че за повечето лица от мъжки пол в края на юношеството е характерно да градят мечти, свързани с професионално израстване. Оказва се, че жената формира професионално ориентирана мечта в средата на 30-те години от живота си – почти 10 години след мъжете. Това е така, защото жените стереотипно са считани за пазителки на семейния уют и в този смисъл от тях се е очаквало да посветят третото десетилетие от живота си на съграждане на семейство и дом. По този начин се нарушава ритъма на развитие при жената и се внася напрежение в хода на личностното и социално израстване.

Интересното е, че в епоха, в която по презумпция се е смятало, че женската роля е тясно ограничена до тази на майка и домакиня, Ърл Тапер и Брауни Уайз предприемат смел ход и показват на американската жена как да интегрира в досегашното си амплоа визията на успешна бизнес дама. И то без да променя нищо от ежедневната си рутина!

Находчивостта на г-н Тапер му носи широка популярност, а компанията, която основава през 1946 г. – Tupperware, продължава и до днес да вдъхновява милиони жени по целия свят да развият пълния си потенциал и да променят живота си към по-добро.

Да градиш кариера в Tupperware е лесно, носи удоволствие, а положените усилия се възнаграждават. Жените, които са част от огромното семейство на компанията, се развиват професионално и личностно, като усъвършенстват своите силни страни и стават все по-уверени в себе си. Това им помага да общуват по-свободно и да разширяват полето си от контакти.

Тайната на финансовата независимост и успеха

Освен това, в Tupperware, всяка дама сама управлява времето си, определяйки кога да работи и колко ангажирана да бъде. Това е идеална възможност за майки с малки деца, които се нуждаят от повече гъвкавост и свобода в ежедневието, а също и за жени, които работят на смени, учат или се нуждаят от допълнителни доходи.

Стартирането на собствен бизнес в Tupperware не изисква лична инвестиция. Точно обратното – компанията инвестира във вас – във вашия потенциал и желание за развитие.

Достигането на финансова независимост е друг важен фактор, който е лесно постижим в Tupperware. Дамите в компанията печелят! Печелят доходи, подаръци, бижута, пътувания до най-различни удивителни кътчета по света. Печелят нови приятелства, познанства, печелят самочувствие. И така, бързо и неусетно се превръщат в жени, които вярват в себе си, контролират динамиката на ежедневието си, имат свободата да постигат мечтите си и възможността да предадат опита си на другите около тях!

7 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 31.07.2014|18:35
Интересна и полезна статия.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay