Причудливата градска среда

Всеки предмет би могъл да приеме друг образ, стига да се вгледате

Искате ли да възприемете градската среда като място за забавни идеи? Тогава вижте всички снимки в нашата галерия. Преди това обаче може да разберете повече за техния създател и хитрия подход, благодарение на който са станали реалност.

Сандрин Буле е французойка, която твори основно по улиците на родната си столица. Всеки ден обикаля улиците на Париж и снима старите, ненужни или обикновени компоненти на града в изкуство. Стълбове за осветление, снопчета трева, шахти, счупени чадъри, дъски за гладене и всякакви други боклуци само с няколко щриха се превръщат в различни забавни образи, като отразяват хрумванията на Сандрин. Самата тя казва за своето изкуство:

"Когато си дете, прекарваш часове в излежаване в тревата и търсене на необикновени образи, скрити в облаците. А аз реших, че това умение не трябва да остава в миналото!”

Френският творец е на мнение, че са нужни само две минути спокойствие и вглеждане в околната среда, за да се открият причудливи форми и неочаквани комбинации между обектите. Когато си представи подобна трансформация, тя снима обекта, а после добавя по нещо от себе си на компютърна програма.

Разгледайте нейните творби и възможно най-скоро отделете съвсем малко време, за да накарате своето въображение да заработи отново по детски.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay