9 обикновени неща, които предизвикват отвращение в хората, които не обичат физическия контакт

9 обикновени неща, които предизвикват отвращение в хората, които не обичат физическия контакт

Ние всички имаме поне един приятел, който винаги се опитва да избегне прегръдките или целувките. Може и вие да сте този човек. Други смятат, че това поведение е странно, защото те не знаят през какво преминава човек, който не обича да бъде докосван.

1. Чуждите деца

Децата са цветята на нашия живот ... стига да можем да им се възхищаваме от разстояние. Тези хора обичат децата на другите хора, но не е нужно да ги прегръщат, за да покажат любовта си. Те прегръщат само техните собствени деца.

2. Лято

Лятото има един голям недостатък: потните тела на други хора са навсякъде около нас и винаги изглежда, че се бутат към нас. Носенето на разголени летни дрехи и пропускането на докосването с човека на седалката до нас е почти невъзможно. 

3. Прегръдки без причина

Трудно е да разберат защо са нужни тези прегръдки, когато се срещаме или се сбогуваме. Сякаш сме се завърнали от война.

4. ...и с причина

Ужасно неудобно положение е, когато някой, който е практически непознат, се опитва да ни прегърне. Освен това, нашето поведение може да се възприема като студени и това може да бъде неудобно.

5. Масаж

Изглежда невероятно, когато виждаме други хора, които посещават редовно масажни зали. Освен това, те са щастливи, когато получават подаръчна карта за масаж, където телата им ще бъдат докоснати от непознат. ЦЯЛОТО им тяло. Това е неестествено.

6. Басейни

Плувният басейн е супа с хора. Моментът, в който лицето ни ще бъде измито с една и съща вода, току-що измила краката на някой непознат, ще бъде последният в живота ни.

7. Нови връзки

Нуждаем се от известно време, за да свикнем да имаме нов човек в живота си. Това няма да се случи незабавно. Но щом се случи, ние ще ви дадем цялата нежност, която имаме вътре.

8. Стар приятел

Опитайте се да не се докоснете до нас, когато говорите. Моля, запазете за себе си всички тези приятелски докосвания. Можем да бъдем внимателни слушатели без всички тези неща.

9. И най-важното
Ако такъв човек ви прегръща постоянно, това означава, че сте един от най-важните хора в живота му и истински ви обича. 
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay