Биляна Йотовска и "Паячето Синекрачко"

Какво е общото между шоу за възрастни и парти клуб за деца?

Дълго време бяхме свикнали да асоциираме името Биляна Йотовска с определението "топмодел на "Визаж”. Тя обаче успя да докаже, че освен всичко външно, е вярна жена на партньора си – световният и европейски шампион по културизъм Митко Димитров и любяща майка за дъщеричката им Никол. Малката чаровница се появи на бял свят миналата година, а Биляна успя за отрицателно време да възстанови целия сексапил на фигурата си. Това изобщо не означава, че е занемарила грижите към Никол – напротив, тя обожава детето и иска да прекарват възможно най-много време заедно. Вдъхновена от тази идея, красивата мама реши да осъществи на практика идеята на много съвременни майки и преди месец откри парти клуб за деца. Добре дошли в "Паячето Синекрачко”

Макар и разликата във възрастовите групи на присъстващите да е голяма, Биляна вече има опит в организирането на развлечения. Цял свят се радва на "The Secret Garden” – партитата, които тя създаде, съвместно с Невена Воденичарска и в които двете моделки танцуват. Събитията се излъчват по Fashion TV, редом с друг любим символ на тайните, ангелите и красотата – шоуто на Victoria’s Secret. 

"Тайната градина” е гостувала в Италия, Румъния, Македония, Дубай, Бахрейн, Абу Даби. Навсякъде я оценяват по-адекватно, отколкото тук. Явно, въпреки самочувствието ни на "най-големите купонджии”, парти културата в България все още не е на световно ниво. 

Ето какво ни разказа Биляна Йотовска за себе си и Никол, "Паячето Синекрачко” и "The Secret Garden”: 

"Паячето Синекрачко” е моя авторска книжка за деца от 3 до 5 години, която написах и илюстрирах за дипломната ми работа в "Художествената академия”. 

В нея се разказва за едно малко паяче, което търси приятели сред животните, но всички го отхвърлят, защото е различно от тях. И накрая се сприятелява с калинката - поуката, е че истинският ти приятел не е нужно да прилича на теб! Надявам се скоро да мога и да издам книжката. Мисля да се занимавам с илюстрация и графичен дизайн в бъдеще. 

Идеята за клуба дойде покрай Никол. Като майка все не намирах подходящото място, където да я заведа да играе, едновременно с това аз спокойно да изпия едно кафе. С моя детски кът реших и проблема с яслата и детската градина. Като заведение, "Паячето Синекрачко" съчетава много неща: място за игра на децата; кафе-кът за родителите, където има доста книги и списания на тяхно равположение; детско магазинче с много книжки и играчки за малчуганите. Помислила съм и за по-малките - има проходилка и предлагаме бебешки пюрета. Всичко е много шарено и максимално обезопасено, дори сама боядисвах стените.

Биляна Йотовска и "Паячето Синекрачко" Биляна Йотовска и "Паячето Синекрачко"    

Какво ще ни кажеш за самата Никол? 
Тя е едно истинско съкровище! Много сме щастливи с Митко, че я има и понякога ни се случва да се чудим: това прекрасно детенце наистина ли е наше? Никол е винаги усмихната, никога не мрънка и не реве, напоследък е доста палава, но това ме радва. Много е любознателна и постоянно рисува, в къщи има доста нейни "творения" по стените. 

Разбрахме, че "пъпът ѝ е хвърлен" в Дубай. Какво символизира това – какъв живот пожелаваш на дъщеря си? 
Още първия път, когато отидох в Дубай, ми хареса много. Това е един съвсем друг свят, много по-развит и различен от това, което е тук. Искам на малката да ѝ върви в живота, с баща ѝ ще я възпитаме добре, дай боже да бъде жива и здрава, да порасне красива и умна, а това, че пъпчето ѝ е в Дубай, да ѝ донесе много късмет и добри възможности.

Каква е разликата между забавленията за малки и порасналите деца? 
За да забавляваш децата, трябва да го чувстваш отвътре, да ги обичаш. Отношението - това не се учи! В клубчето работим заедно с майка ми, децата я обожават. Мисля, че съм наследила от нея доброто отношение както към малките, така и към порасналите вече деца.

Биляна Йотовска и "Паячето Синекрачко" Биляна Йотовска и "Паячето Синекрачко"

Какво би казала на онези, които твърдят, че майчинството, сексапилното тяло и излагането му на показ са несъвместими? 
Нищо не бих казала - всеки е свободен да изразява мнението си, не съм аз тази, която ще ги убеди в обратното. Аз винаги съм съчетавала различни неща, а за да върви всичко както трябва, съм много организирана. Не се притеснявам от по-разголените си снимки. Истината, е че съчетанието между умна и красива жена винаги е дразнело хората, които не могат да го постигнат. А да ми плащат за това, че изглеждам добре, никак не е зле! Смятам да се възползвам докато мога и да продължавам да снимам успешни реклами и рекламни кампании. Грижа се за детето си добре и работата ми не пречи на семейните ми задължения - готвя, чистя, дори и на някои хора да не им се вярва. Дори ми остава време и да тичам почти всеки ден по 8км.

Каква е "тайната" на "The Secret Garden"? 
В шоуто може да се види един нов тип перформанс, който е чиста импресия и кара хората да фантазират и да попаднат в друг свят - приказен и красив. Партито е смесица от музика, клубно осветление и невероятни танци, плюс възможно най-екзотичните костюми. Шоуто съчетава едновременно dance перформанс и елементи от fashion спектакъл, винаги сме се стремяли да избягаме от комерсиалните танци и да превърнем вечерта в изключително преживявяне за присъстващите. 

Кой стои зад екстравагантните ви костюми? 
Идеите са общи – мои и на Невена. Костюмите се изработват специално за нас от Донка Боева и са уникати - единични бройки само за нас. Това прави визията ни оригинална и винаги актуална. 

Какво да очакваме от "The Secret Garden" през този сезон? 
Програмата ни е пълна. Подготвяме няколко нови теми, предстои ни отново пътуване до Бахрейн за едно красиво коледно парти в бяло.

Красиви празници на всички - малки и големи деца! 

92 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.12.2011|11:56
И както винаги Биляна Йотовска си остава неотразима. Възхищавам се на нейния чар и талант. Нужно е голямо сърце за да можеш да привлечеш вниманието на едно дете-но за Били това не е проблем. В нейното клубче всички деца я обичат и се чустват щастливи. Тя умее да бъде невероятна на сцената, всеотдайна майка и любяща съпруга. Само една истинска жена може да притежава всичко това!!!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay