Дупки на бузите: Култура, мода или поза

В рамките на 10 години Джоел Миглер е успял да превърне тялото си в истинска атракция

Запознайте се с Джоел Миглер. Той е едва на 23 години, но въпреки това вече е успял да причини на тялото си повече от сериозни модификации. По тази причина съществуването му се превърна в същинска интернет сензация, а противоречивите коментари към фрапиращия му външен вид буквално заливат социалните мрежи.

Може би най-шокиращи са двете огромни дупки (наричани още и флешове) по бузите на Джоел. "Благодарение” на сериозния им диаметър, той съвсем спокойно може да промуши езика си през тях.

Останалите модификации по тялото на ексцентричния германец включват 27 пиърсинга, 6 татуировки, няколко импланта (като тези по гърдите и корема му), както и разцепен на две и имитиращ змийски език. Самият Джоел твърди, че флешовете на бузите не пречат по никакъв начин на ежедневието му, но признава, че трябва да се храни на много малки хапки, за да може да дъвче пълноценно.

Дупки на бузите: Култура, мода или поза
Любопитен факт е, че Джоел започва с модификациите на крехката възраст от 13 години. От тогава до сега той е похарчил за интервенции близо 7 хиляди долара. Статистиката обаче показва, че инвестицията му не е останала напразна, защото в момента той печели доста добри пари като алтернативен модел. Остава отворен въпроса дали е променил тялото си по този начин само заради това, или защото наистина харесва подобен вид модификации. Преобладаващото мнение на запознати обаче е, че Джоел влиза в графата "позьори”.

Дупки на бузите: Култура, мода или поза
Още снимки на Джоел Миглер може да разгледате в нашата галерия. А ако искате първи да научавате всичко най-любопитно, случващо се по света и у нас, присъединете се към Jenite във Facebook!

0 21
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара