Знаете ли къде са децата ви: All Ages парита, на които 10-годишни употребяват наркотици

Знаете ли къде са децата ви: All Ages парита, на които 10-годишни употребяват наркотици
Canva

Разказът на тази майка вероятно ще ви "отвори очите" за нещата, които всеки родител трябва да знае за своето дете. Като например какво представляват набиращите популярност партита, на които няма ограничения във възрастта (а и оказва се в консумацията на забранени субстанции), пишат от "За жената".

Ето какво споделя жената:

"Тази вечер имах разговор със 17-годишната ми дъщеря и тя повдигна завесата на един въпрос: Знаете ли какво правят децата ви, когато са навън? Знаете ли какво е All Ages парти, и какво се случва на тях? И знаете ли всъщност, че на тези партита ходят и 9, 10-годишни деца?" Така започва публикацията си в социалната мрежа Фейсбук притеснената майка.

Това явно е новата мода - All ages party.

За какво става въпрос?

Деца от различни възрасти биват допускани в клубове, пият алкохол, употребяват райски газ. В YouTube бяха разпространени кадри, които са меко казано стряскащи - непълнолетни момичета танцуват на колене, а други деца крещят колко са пияни и как са употребявали наркотици. 

"Полицаите идват, аз съм на седмото небе, не знам какво става, втори масур вече. Кво стана - бях в районното 24 часа", разказва непълнолетна в социалните мрежи.

Но не бързайте да се успкоявате. Това явление не е характерно само на запад - то се случва с пълна сила и у нас. Една елементарна проверка в мрежата показва, че подобни партита се провеждат от години.

А вие знаете ли къде са децата ви, с кого прекават времето си и какви субстанции употребяват?

Източник: За жената

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay