Известните веганки

Подбудите им да спрат месото

Известните веганки

Сред известните също има хора, които са решили, че здравето им е на първо място. Ние ще Ви покажем няколко известни секси веганки, които изглеждат, а и се чувстват фантастично. 

Кристи Бринкли - моделът вече е на 61 години, но продължава да показва завидни форми. Тя твърди, че тялото и лицето й изглеждат така млади и свежи именно, защото спазва този начин на живот и хранене. Тя е активист за правата на животните и дългогодишен поддръжник на организацията PETA.

Известните веганки

Емили Дешанел - актрисата, позната ни от филма "Кости", е вегетарианка от 15-годишна. Причина за отказа й от месото е станал документален филм за правата на животните, който са й пуснали в училище. 

Известните веганки

Деми Мур - Актрисата изглежда зашеметяващо по бански дори и на 53 години. Тя отдава това на строгата си веганска диета, съчетана с йога и пилатес. Тя споделя, че е опитвала много начини да влезе във форма, но това е единственият, който дава траен резултат.

Известните веганки

Памела Андерсън - Зад умопомрачителния вид на тази страхотна актриса, оказва се, се крие и огромно сърце, което бие за всички животни. Тя не само е отказала месото, но е привърженик на PETA и позира за марката в името на животните. В началото на годината тя стратира линия за вегетариански ботуши. 

Известните веганки

Кери-Ан-Мос - Попоулярната актриса от "Матрицата" разказва, че е отказала месото в следствие на това, че в едно провинциално градче е видяла една крава, която е тръгнала след нея. Тогава за първи път тя направила връзката между животното и пържолата в чинията й и оттогава не вкусва месце. 

Известните веганки

Мишел Пфайфър - Преди да стане вегетарианка и да спазва здравословен начин на живот актрисата признава, че ежедневно е пушила, пийвала и употребявала Кока-Кола. След спирането на вредните си навици, тя потвърждава, че се чувства много по-добре. Можем да кажаем, че и изглежда по същия начин!

Известните веганки

Петра Немцова - очарователният модел казва, че е спряла месото, защото е загрижена за планетата и за убиването на животните. Също така сама забелязва как формите на тялото й са станали още по-привлекателни.

Известните веганки

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay