Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Ако посетите уебсайта на Джоан, ще видите, че девизът й е: "Ако аз мога да го направя, и вие можете да го направите." И това е много вярно, ако си представите, че тя е започнала да се занимава с това, когато е била на 70 години и здравето й било разклатено. Тя се нуждаела от промяна отчаяно, тъй като дори ходенето нагоре-надолу по стълбите било болезнено, заради артрита. И така, тя избрала да промени живота си и да инвестира във физическото и психическото си здраве.

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Ще ви разкажем историята на Джоан и нейното послание, че решителността може да ви помогне да постигнете всичко, което искате.

Дъщеря й Мишел я мотивирала да тръгне по този път

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Джоан знаела много добре, че ако не промени начина си на живот, лекарят ще увеличи лекарствата й. Мишел се приближила до Джоан, обляна в сълзи и й казала, че ако не направи нещо, ще се озове в старчески дом. Тогава Джоан започнала да участва в група жени, които всички искали да променят навиците си. С течение на времето представянето й във фитнеса се подобрявало и килограмите започвали да падат.

За по-малко от 4 години Джоан е отслабнала почти 30 килограма и е достигнала мечтаното си тегло. "В момента целта ми е да продължа да вдигам по-тежко във фитнеса и да бъда в съответствие с навиците, които съм изградила от началото на тази трансформация."

Имало моменти, в които тя искала да се откаже

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

"Не исках да се връщам на мястото, от което започнах. Също така знаех, че ако не се придържам към този начин на живот, ще направя компромис със здравето си. Не исках да попадна в болница или старчески дом." Знаела, че темпото й е бавно, но била уверена, че упоритата й работа ще се изплати до края на живота й.

Сега тя се чувства като различен човек. Тя е по-уверена в тренировките си във фитнеса и има дълбоко разбиране за създаването на здравословни и балансирани ястия. Сега тя има 5 хранения на ден, приема добавки и тренира 5 дни в седмицата. Нейните 2 почивни дни са посветени на релаксация и прекарване на времето със семейството.

Да се научи как да работи с технологии не било лесно

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

"Дъщеря ми беше тази, която ми създаде акаунт в Instagram, като начин да се свържа с други хора. Когато започнах да публикувам за моята история, все повече хора започнаха да ме следват." Имало е случаи обаче, в които тя е плакала, заради технологиите и неспособността да схване всичко бързо. Но тя никога не се отказала от себе си и целта си и продължава.

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Сега тя просто обича да се свързва с други жени и мъже, които се опитват да се отърват от лошите си навици. Тя е научила толкова много от собственото си приключение, че да помага на другите да правят същото е много важно за нея. Тя иска всички да знаят, че трансформация като нейната няма да е лесна, но иска да даде на хората увереността да започнат.

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

Нейният съвет е да се придържате към плана си и да не се отказвате

"Трансформацията е трудна, но си струва и затова трябва да се придържате към нея. Ако тепърва започваш, направи каквото можеш. Може да успеете да извървите само няколко метра и това е добре. Започнете с редовното ходене на това разстояние , докато можете да направите малко повече."

Как 74-годишната Джоан стана сензация в Instagram

"Предлагам също да проследявате приема на храна с безплатно приложение и да разглеждате приема на вода." Дъщеря й Мишел, която я обучавала, казва, че е жизненоважно за хората, които искат да променят живота си, да променят начина си на мислене. Именно умствената сила ще им даде желанието да се представят по-добре и да спрат да се страхуват от промяната.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

10 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay