Най-откачените търгове за всички времена!

Прочетете за странните неща, които някои хора продават в сайта за наддавания EBay

Най-откачените търгове за всички времена!

Сайтовете за аукциони са хиляди, а хората, които пазаруват от тях - милиони. Странното е, че човек може да намери буквално всичко, от което се нуждае. А доста често и неща, от които няма абсолютно никаква потребност.

През годините сме ставали свидетели на безумно смешни неща, които са били купувани от хора, които откровено можем да сметнем за луди. Ето и някои тях, които са били продадени в най-големия сайт за продажби Ebay.

Тестът за бременност на Бритни Спиърс

Най-откачените търгове за всички времена!


Тоно така! Някой "голям” мозък е решил да тършува из кофите за боклук до хотела, където са били отседнали Бритни Спиърс и бившият ѝ съпруг Кевин Федърлайн преди време. Двойката тъкмо е разбрала, че ще има дете, когато този някой е решил да изкара пари от щастливото събитие. Тестът е пуснат за продажба в Ebay и накрая е куперн за пет хиляди долара.

Използвана от Скарлет Йохансон носна кърпичка

Най-откачените търгове за всички времена!


Докато красивата актриса е в американското предаване The Тonight Show, използва носна кърпичка, за нещо напълно естествено - за да издуха носа си. След това кърпичката е поставена в найлонова торбичка и обявена на търг. Анонимен купувач плаща 5300 долара за нея.

Изкуственият нокът на Лейди Гага

Най-откачените търгове за всички времена!


Чистачка открива изкуствен нокът на сцената, където Лейди Гага е пяла, след края на шоуто. Лакираният в черно и златно нокът е купен за главозамайващите 13 000 долара. Наистина откачена покупка!

Разваленият зъб на Джон Ленън

Най-откачените търгове за всички времена!


Канадски зъболекар плаща 30 000 долара на икономката на къщата на Джон Ленън, за да му даде разваления му зъб. Зъболекарят го поставя в капсула и го излага в кабинета си като национално съкровище. Фенове от цял свят се струпват при него, за да видят зъба на звездата от Бийтълс.

Мръсният сутиен на Дженифър Лорънс

Най-откачените търгове за всички времена!


Сутиенът, който е носила актрисата по време на снимките на филма "Наръчник на оптимиста”, е продаден за 3175 долара. Но това не е всичко! Блузата, която красавицата е обличала върху него, също е била закупена. С един куршум два заека!

Сватбената рокля на бившата жена

Най-откачените търгове за всички времена!


Лари Стар обявява булчинската рокля на бившата си жена на търг. Той дори решава да пробва роклята върху себе си. Най-големия залог за спомена от бракосъчетанието е 3500 долара, но в крайна сметка парите не са изплатени.

Правото да избереш име на бебе

Най-откачените търгове за всички времена!


Жена в Кънектикът обявява търг за правото някой да избере име за новороденото ѝ бебе. Той е спечелен от сайта GoldenPalace.com и сега детето ѝ се казва Golden Palace Benedetto. Майката нарича отрочето си Goldie или ако можем да се нагърбим с превода - Златко или Златка.

Друга представителка на нежния пол пък си татуира надписа GoldenPalace.com на челото, след като те печелят наддаването с 10 000 долара. Парите са били нужни на жената, за да запише сина си в частно училище.

Картината, която има собствен живот

Най-откачените търгове за всички времена!


Картината, наречена The Hands Resist Him, изобразява момче и момиче със странни лица, които стоят пред прозорец. В прозореца могат да бъдат забелязани ръце, които се опитват да докоснат децата. Картината е дело на художника Нил Стоунхам, базирана на снимка на децата му.  

Много хора, които са имали нещо общо с картината, са загинали мистериозно. Актьорът Джон Марли, известен с ролята си в "Кръстникът”, купува картината, но след кратко време я обявява за продажба, защото започват да се случват странни неща с децата му. Той я продава за 1025 долара. Колекционерът, който я купува, пази картината в затворена колекция.

Да продадеш девствеността си
Карис Коупстейкс обявява девствеността си на търг срещу 10 000 долара. Бизнесменът, който я купува, не се възползва от нея, а само ѝ дава парите, тъй като ѝ трябват за колеж. Родители на Карис сигурно се гордеят с нейното желание да се образова!

Ако статията ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay