Рита Ора е най-горещата музикална сензация

Косовската албанка се възхищава от Гуен Стефани и Риана. А ние се възхитихме от нея!

По всичко изглежда, че Джеси Джей вече си има конкуренция. В чаровното лице на своя сънародничка, която също си пише сама текстовете, показва не по-лошо от нейното мецосопрано и дори по атрактивност на външния вид не бледнее пред изпълнителката на "Do It Like a Dude".

Рита Ора! Ако поне от време на време ви се случва да си пускате музикални канали, със сигурност сте "засичали" тазгодишните ѝ хитове - "R.I.P." с Тайни Темпа и "Hot Right Now" с DJ Fresh. Ако ли не, препоръчваме ви да последвате предложените от нас линкове, за да разберете коя точно е Рита Ора. А в края на статията сме ви представили и неин кавър на много популярната напоследък "Somebody That I Used To Know". Доста сложна песен, с която обаче впечатляващият глас на Рита се справя перфектно. Без особено голям музикален съпровод.

Освен от музикалните умения, сме възхитени и от нестандартната визия на 21-годишната англичанка. Риана не успя да се справи докрай със задачата, но Рита Ора окончателно ни убеди, че не трябва да отричаме напълно комбинацията мургава кожа + перхидролено руса коса. Tя дори е на път да ни накара да преглътнем и израсналите корени, посадени в на пръв поглед абсурдната комбинация!

А ако се чудите откъде идва екзотичната красота на певицата, ще ви изненадаме още повече. Тя не е от Барбадос като РиРи, родителите ѝ нямат африкански и индиански корени като тези на Бионсе. Рита Ора е родена в Прищина, при това - през 1990. По времето на бивша Югославия и в началото на смразяващите военни конфликти, които разтърсиха полуострова ни през 90-те. И които вдъхновиха Анджелина Джоли да създаде дебютния си филм като режисьор.

За щастие, родителите на Рита още същата година са избягали в Лондон. В противен случай, талантливата косовска албанка можеше да стане жертва на ужасяващите жестокости, показани от Анджи в лентата "В земя на кръв и мед".     

И все пак, защо си позволяваме да я наричаме чак "най-горещата музикална сензация"? Направихме си звездна равносметка за последния месец и най-голямо впечатление ни направи фактът, че само в този период Рита Ора се е снимала за поне три лъскави издания, популярни по цял свят. Представете си само какъв хит ще бъде дебютният ѝ албум, който очакваме да излезе на 27 август, с краткото заглавие "Ора".

В пъстрата ни галерия можете да разгледате всички снимки от пресните фотосесии на певицата. А тук сме извадили най-интересните моменти от съответните интервюта. Те ни дават любопитна информация за отношенията на Рита Ора с различни звезди, прочули се много преди нея. 

Рита Ора е най-горещата музикална сензация

В интервюто си за Glamour Рита Ора определя Джей-Зи като свой "брат" и му благодари за оказаната помощ. Всички знаят, че именно новоизгрялата британска певица е новото протеже на скандалния рапър. Що се отнася до съпругата му, Рита нарича способностите на Бионсе "извънземни". И допълва: "Destiny's Child беше моята група. Щях да се задавя, когато се запознах с Бионсе, но тя е толкова мила!"

Рита Ора е най-горещата музикална сензация

В септемврийския брой на списание Asos чаровницата ще ни покаже завладяващия си стил. Облеклото ѝ съчетава най-различни течения и похвати - също както и музиката ѝ. Получава се нещо много интересно и позитивно. В интервюто към пъстрата фотосесия става ясно, че за Рита най-голямата модна икона е не кой да е, а рапърът Кание Уест. Дори би искала да се прочуе като негов женски вариант. "Той не ми вярва!" - оплаква се певицата. - "Но аз го мисля за готин и небрежен."

"Женският вариант на Кание" се възхищава и от стила на Гуен Стефани. "Винаги съм я смятала за много готина. Ще постъпя мъжки и ще призная, че тя ме накара да искам да нося червено червило. Когато го видях върху нея, си помислих, че е най-красивият човек на света!" - признава си Рита.

Рита Ора е най-горещата музикална сензация

В броя на списание Complex за август/септември пък са издокарали нашумялата звезда като "ученичка на разменни начала". Там Рита ще си заслужи отлична оценка, опровергавайки две неверни твърдения по свой адрес. Първо, приписваното ѝ съперничество с Риана не съществува. Рита по-скоро се възхищава от нея, като казва: "Тя си скъсва дупето от работа. Не си почива, а дава на хората хит след хит. Нейната работна етика и дисциплина е страхотна. Това искам да правя и аз. Това ще направя."   

Второ, не може да се каже, че г-ца Ора и риалити звездата Роб Кардашиян са "заедно". Да, понякога излизат по двойки със сестра му Ким и "модната икона" Кание Уест, но "нещата не са чак толкова сериозни". "Просто сме приятели" - това определение дава самата певица.

Не пропускайте да чуете и това изпълнение на Рита Ора, за да разберете докрай възхищението ни от нея!

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



22
Не е посочен 31.07.2012|14:42
малко еднотипна ми се вижда , не е чак толкова хващаща окото
21
Не е посочен 31.07.2012|14:41
Косовка?! Мале.... аз мислех, че е някаква латина...
20
Не е посочен 31.07.2012|14:31
тя е наистина много превзета , дори още не е направила албум като хората, се възгордява толкова много
19
Не е посочен 31.07.2012|14:16
Точно в това изпълнение на мен ми звучи много превзета.
18
Не е посочен 31.07.2012|14:13
нещо ми е много скучна и не мисля ,че ще има още силни песни - една ,две , три и това е
17
Не е посочен 31.07.2012|14:11
Изглежда много позитивна, а и гласът й наистина е страхотен! Харесва ми!
16
Не е посочен 31.07.2012|14:07
Много е готина мацката! Наистина е голям сладур! Успешна кариера й желая! ;)
15
Не е посочен 31.07.2012|11:56
На мен ми прилича на португалка направо... по начина по който изглежда и се облича!
14
Не е посочен 31.07.2012|11:49
Вижда се , че се възхищава от Гуен и Риана - от Гуен е взела прическата , от Риана друго ,поне стилът й на музика е различен от техният
13
Не е посочен 31.07.2012|11:42
Определено има прилика! Особено на снимката с книгите! Много си приличат! Може да е заради татуировката!
12
Не е посочен 31.07.2012|11:41
Да... тя прилича на жена с екзотичен произход! Може да има някакви далчени корени някъде в родостловието!
11
Не е посочен 31.07.2012|11:37
То е ясно ,че се възхищава на Риана , има огромна прилика с нея
10
Не е посочен 31.07.2012|11:25
Изглежда много чаровна и позитивна на тези снимки! А и галсът й наситина е завладяващ!
9
Не е посочен 31.07.2012|11:24
Впечатляваща лична история и огромен талант. Рита има страхотни парчета, но честно казано и аз си мислех, че е с някакви екзотични корени, а не че идва от Източна Европа.
8
Не е посочен 31.07.2012|11:24
Много хубав глас има тази мацка! Много съм впечатлена от това й изпълнение! Браво на нея!
7
Не е посочен 31.07.2012|10:40
песента е много яка,но пък и девойката действително е много хубава,което, в комбинация с безспорния и талант, ще и отвори страшно много врати
6
Не е посочен 31.07.2012|10:10
Много е хубава на снимките, най-много ми хареса онази снимка на която е в библиотеката и се присяга към горния рафт да си вземе книга :)
5
Не е посочен 31.07.2012|10:09
Тази мацка е голяма симпатяга и пее много хубаво. Определено успехът ѝ е заслужен.
4
Не е посочен 31.07.2012|09:55
Страхотен кавър е направила, няма две мнения!:) Изглежда доста атрактивно и доста провокиращо:) харесва ми и тембъра на гласа й! Желая и да покрои музикалните сцени освен с визия, то и с голяма доза талант!
3
Не е посочен 31.07.2012|09:09
Доста е атрактивна и естествена, единствено във визията и не одобрявам комбинацията на черни вежди и руса коса, иначе изглежда добре, а за песните, все още не съм ги слушала.
2 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
1 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay