1 изненадваща съставка, която прави бърканите яйца много вкусни

Със сигурност не можете да отгатнете коя е

1 изненадваща съставка, която прави бърканите яйца много вкусни

Някои хора слагат мляко на бърканите яйца. Други предпочитат сметана. Някои пък ги пържат в мазнина от бекон. Дори да мислите, че сте опитали всичко, има една съставка, която със сигурност не сте прибавяли към бърканите яйца- сос Уорчестър. Ако харесвате този сос, опитайте да приготвите бъркани яйца със сос Уорчестър веднага! Сосът, който обикновено се използва за пържоли, е направен от аншоа, чесън, оцет, сол, лук, люти чушки и други подправки. 

Чудите се как този вкус подхожда на вкуса на яйцата? Странно, но в добрия смисъл. Препоръчваме да сложите ¼ чаена лъжица сос Уорчестър на две яйца, да разбъркате добре и да пържите на слаб огън, повече време. Сосът е достатъчно солен, така че не добавяйте повече сол. Яйцата придобиват странен, но хубав вкус. Ще имат различен вкус от този на всички яйца, които сте опитвали до сега. Ако имате сос Уорчестър под ръка, опитайте. Няма да съжалявате. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay