Коледно меню, което гарантира отлична фигура!

Подбирайте внимателно с какво се храните

Коледно меню, което гарантира отлична фигура!

Кое е първото нещо, което ви хрумва, когато чуете за коледните празници? Можем да предположим, че една от първите ви асоциации е отрупаната маса. Храна, храна и пак храна – в дните между Коледа и Нова година трапезата винаги е богата.

Това най-често се получава така, тъй като коледните празници са повод да се видим с най-близките си хора, а именно - със семейството, баби и дядовци. Обяд и вечеря често се сливат в едно и количеството на храната се увеличава, въпреки че всички на масата похапват обилно.

Все пак ние сме ви подготвили списък с правилните храни, които да похапнете по-време на празниците, за да се радвате на тънка талия и да бъдете във форма.

Пуйка и печено крехко месо вместо сухи мезета
Избягвайте месата, пълни с консерванти, оцветители и всякакви продукти от неясен произход. Защото благодарение на тях можете да задържите огромно количество вода, което ще ви накара да се чувствате подути.

Комбинирайте печената пуйка с гарнитура брюкселско зеле, грах, моркови, броколи или карфиол. Всички тези зеленчуци са с отрицателни калории, така че колкото и да ядете, няма да преядете.

Пълния списък с коледните храни за тънка талия разберете във fitwell.bg!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay