Подобни лесни рецепти, които освен всичко гарантират супер вкусно пилешко месо, са рядкост, затова се чувстваме длъжни да я споделим с всички вас. Нужни са 2 съставки и 1 минута за подготовка на месото. Това е най-добрата рецепта за приготвяне на пиле, която сте срещали някога, сигурни сме! Нужно е много малко време, няма да са ви нужни и много пари, а всяка хапка ще носи огромна наслада. Без кокали, сочно месо и супер хрупкава кожа. Какво повече може да иска човек от пилешкото месо?! Направете си услуга, пригответе пилето по този начин.
Нужни продукти:
1 голямо цяло пиле, обезкостено( помолете месаря да го обезкости)
1 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Посолете пилето и го сложете в хладилни за 2-3 часа. Извадете го от хладилника 10 минути преди да започнете да го приготвяте.
Загрейте котлона и сложете пилето в тиган, с кожата нагоре. Поставете тигана на котлона, докато пилето стане златисто, като непрестанно го обръщате. Пилето не трябва да остава на котлона за повече от 10 мин.
След това оставете пилето във фурната на 250 градуса за около 25 минути.
Нарежете месото на парчета и се пригответе да бъдете приятно изненадани.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
3 | 0 |