Начин на приготвяне:
Необходими продукти за 6-8 порции:
400 гр. накълцано бяло пилешко филе
500 гр. паста (пакетирана или прясна по избор)
босилек (свежи листа)
1 буркан сос с домати и босилек
1 моцарела
200 гр. пармезан
Начин на приготвяне:
Сварете предварително пастата. Сварете пилешкото месо, след което го накълцайте на малки парчета. Когато продуктите са готови изберете подходяща тавичка за печене. Смесете пастата и пилешкото, залейте със соса с домати и босилек и разбъркайте отново. Нарежете моцарелата на кръгове и покрийте с нея ястието. Запечете във фурна докато се разтопи моцарелата. Когато извадите поръсете с пазмезан и сервирайте.
Съвет: Проверете дали соса, който сте използвали е солен, за да не се получи вашето ястие твърде солено. Ако не е добавете сол на вкус.
1 | 0 |