Целувка с драг кралица: Излезе скандално видео на Марио от Big Brother (ВИДЕО)

Целувка с драг кралица: Излезе скандално видео на Марио от Big Brother (ВИДЕО)

Излязоха видеоклипове, показващи Марио, възпитаник на Софийската семинария, на едно от екстравагантните партита, на които присъства. На записа той е видян да танцува пламенно и дори да споделя целувка със скандалната драг кралица на столицата Никол Бърборини в местен гей бар, според Intrigi.bg.

"Да, това е той – Марио, който сега е в Къщата на Big Brother!" – потвърди самата Бърборини. Тя разкри, че събитието се е състояло през 2022 г. На въпрос дали взаимодействието ѝ с бъдещия свещеник се простира отвъд танците и прегръдките, драг кралицата предпочете да запази дискретност, отговаряйки просто: "Каквото и да се е случило, не си спомням, защото беше незабравима нощ и губя моменти."

В настоящия сезон на Big Brother вече видяхме бисексуална жена на име Анжела Ташева, лесбийка на име Кристи, гей модел на бельо на име Виктор и трансджендър под прикритие на име Ивон. Самият Марио вече изрази разочарованието си от лесбийки и "джендъри" във визитката си, което допълнително подхранва дебата около присъствието му в гей клуба.

Видеото вижте тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay