Ще се изненадате от парите, които Клои Кардашян печели на месец

Семейство Кардашян създават скандали само както те си знаят. Спорните ситуации обаче придобиват още по-драматични висоти щом стане дума за пари. И тъй като обичаме да се ровим из пиперливите подробности, днес ще си говорим точно за това.

Не може да се отрече, че най-известното семейство на Америка е изключително успешно и богато. Днес сме се спрели конкретно на Клои Кардашян и нейните месечни доходи. Тя разполага с много повече пари, отколкото всички ние предполагаме. Дори понякога можем да кажем, че печели повече от сестрите си. Ето как тя придобива своите милиони.

Още по време на култовото риалити Keeping Up With the Kardashians семейството сключва сделки за милиони долари. Но колко точно от тях се оказват в чантата на Клои? През 2017 г. тя получава 16 милиона долара.

Придвижваме се към 2022 г., когато семейство Кардашян официално преминават от E! към Hulu след кратка пауза. Твърди се, че тогава те са получили 100 милиона долара от платформата.

Подобно на своите сестри, Клои също поддържа собствен бранд. Деним марката Good American е изключително успешна. Веднага, след като тя стартира компанията с Ема Греде през 2016 г., бе съобщено, че те са спечелили 1 милион долара още на първия ден. Не е ясно колко точно печели Клои от това начинание, но със сигурност не е никак малко.

По пример на други знаменитости, Клои се занимава и с реклама в Instagram. Профилът ѝ съдържа редица спонсорирани постове на марки като Becca Cosmetics, от които получава и част от печалбата. Риалити звездата промотира още спортно облкло и луксозни джаджи.

Но колко печели Кои от публикациите в социалните мрежи? Според Майкъл Хелър, главен изпълнителен директор на фирмата за дигитален маркетинг Talent Resources, през 2019 г. звездата е печелила до $250 000 само за един пост. Експерти смятат, че тази сума вероятно ще продължи да расте, тъй като тя към днешна дата тя има още повече последователи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay