Ще се откаже ли Филип Аврамов от политиката?

Ще се откаже ли Филип Аврамов от политиката?

Филип Аврамов, известен актьор от филми и сериали, обмисляше навлизането в политическата сфера. Той основа партия, наречена ПЪН (Политически ъгъл на народа), с намерението да участва в предстоящите избори. Въпреки усилията си обаче той не беше допуснат от Централната избирателна комисия (ЦИК) поради недостатъчно събрани подписи за регистрация.

Разговаряйки с "България Днес", Фица изрази решимостта си да опита отново на следващите избори, които се очакваха скоро. Той спомена, че хората от цялата страна, включително негови колеги, се свързват с него относно неговата партия. В близко бъдеще планира да проведе среща с всички членове, подобно на конгрес, за да обяви своите идеи.

Един от основните проблеми, които Фицата подчерта, е липсата на ангажираност от страна на управляващите партии към нуждите на техните избиратели. Вместо това те често се фокусират върху собствените си интереси. Той отбеляза, че многократно е чувал призиви за промяна, но тя така и не е настъпила. С убеждението, че промяната е скрита някъде и остава незабелязана, Аврамов продължава да работи за създаването на по-приобщаваща и представителна политическа среда.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay