В това ястие се събират свежи тиквички, аспержи, паста и 2 вида сирене, а резултатът е много, много вкусен.
Необходими продукти:
1 пакет паста пене
500 гр. обезкостени пилешки гърди, без кожа
2 тиквички
1 1/2 ч. аспержи, нарязани
1 червена чушка
1 ч. пилешки бульон
200 гр. сирене филаделфия
1/4 ч. пармезан, настърган
Начин на приготвяне:
Сварете пастата в голяма тенджера.
Междувременно, в голям тиган, загрейте мазнина. Добавете пилешкото месо и зеленчуците. Гответе 10-12 минути, докато пилето стане готово, като разбърквате често. Добавете бульона и оставете да къкри. Добавете сирената и оставете още малко на котлона, докато се сгъсти.
След това изсипете сместа в тенджерата с пастата и разбъркайте добре.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 | 0 |