Агаве наскоро се превърна в модерна дума в света на храната. Хората слагат сироп от агаве в смутита, използват го като заместител на захарта за печене на десерти и дори го поливат върху палачинки и овесени ядки като кленов сироп.
Но какво е това,...
Решили сте да тръгнете по трънливия път на здравословното хранене. Адски трудно и същевременно елементарно – повече плодове и зеленчуци и по-малко, клонящ към никакъв, джънк. Оказва се обаче, че истината е малко по-различна.В това ще ви убедят...
Всяка жена има определена рутина в грижата за кожата си. Сигурни ли сте обаче, че правилата, които спазвате, всъщност не са отдавна отречени от специалистите митове и легенди? Изведохме за вас някои от най-разпространените заблуди, свързани с...