18.03.2015 | 11:32
по статията работи: Jenite.bg
Пастетът е може би любимият продукт за мазане върху филийка хляб на децата от 90-те. След незаменимата лютеница и сиренето, разбира се.Освен това той може да се използва и като гарнитура към различни ястия. Купуваме го от магазина, но вкусът му...
Хранителните качества на свинския черен дроб са неоспорими и неизброими. Накратко - консумацията му е най-добрият начин да обезпечите нуждите си от витамина А, фосфор, цинк, както и целия спектър витамини от B комплекс. За съжаление, не всички...
Тиквичките несъмнено са сред най-характерните за сезона зеленчуци. Често обаче консумацията им на родна почва се свежда до пържения им вариант, в комбинация с млечен сос. В стремежа си да разчупим тази "традиция", вече сме ви показвали как да си...
Винаги очакваме с особено нетърпение празниците, които свързваме със специални ястия. Великден се асоциира с варени яйца, каквито може би не консумираме в този вид много често и с пухкави козунаци, за чието приготвяне не намираме време през...
Вечният номер 1 "Пуловера на татко аз обичами често тайничко си го обличам,дори да го измърлям,татко няма да се сърди,мама го изпира със Purlan” Песничката, която навремето караше малчуганите да мрънкат на родителите си да им...
Ако обичате маслини, но никога не сте пробвали да ги намажете на филийка, то тази рецепта ще ви накара да се чудите как е възможно да пропуснете това кулинарно блаженство. Необходими продукти: 250 г месести черни маслини, 4 с.л. лимонов сок, 50 г...