Как да печем чесън – ползи за здравето и употреба

01.10.2020 | 12:00 по статията работи: Jenite.bg
Богатият аромат на чесън прави вкуса на всяка храна по-добър. Една от задължителните съставки на почти всяка кухня е чесънът, той не само подобрява вкуса на ядно ястие, но и осигурява множество здравословни хранителни вещества. Той се използва в...

Защо чесънът е важен за здравето ни

04.09.2020 | 11:00 по статията работи: Jenite.bg
Високо ценен през вековете като кулинарна подправка, чесънът е едно от най-старите култивирани растения в света. Това е издръжливо многогодишно растение, принадлежащо съм семейство Лилиеви. Други членове на семейството са праз, лук и шалот, всички...

Салата от патладжан и маслини

02.12.2011 | 11:52 по статията работи: Марина Янева
Необходими продукти за 4 порции:500 г печени патладжани, нарязани100 г нарязани маслини2 печени чушки, нарязани2 с. л. зехтин1 глава лук, нарязан на полумесеци4 скилидки чесън, нарязани на ситно1 с. л. доматено пюре4 с. л. магданоз, нарязан на...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay