Зад кулисите: Димо Алексиев постоянно бил пиян в "Игри на волята"?

Зад кулисите: Димо Алексиев постоянно бил пиян в "Игри на волята"?

Бивш член на екипа на "Игри на волята" извади на показ скандални разкрития за предаването и участниците в социалните мрежи. Потребителят, известен като Емил Трифонов, твърди, че водещият Димо Алексиев постоянно е пиян на снимачната площадка и че цялото шоу е нагласено. Той дори заплашва да направи още разкрития за нелепото поведение на водещите и шуробаджанащината между участниците и продукцията.

Intrigi.bg разкрива, че слуховете за злоупотребата на Алексиев с алкохол не са изненадващи. Твърди се, че той има история на прекомерна консумация на алкохол и дори е загубил роля във филма "Левски" поради злоупотреба с наркотици. Неговата първа съпруга Ана Топалова го е напуснала поради проблема му с алкохола, а настоящата му съпруга Анжела Медзикян също е изправена пред трудности в отношенията им поради зависимостта му.

Очаква се още скандални разкрития от бившия член на екипа, включително нагласени победи, манипулиране на участниците в играта и подробности за това как продукцията подготвя трасето в полза на определени племена и против други.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay