Фънки не е на себе си след срещата с българската Барби

Фънки не е на себе си след срещата с българската Барби

Фънки продължава да бъде изумен от външния вид на Андреа Иванова, известна още като "Българското Барби". Той се срещна с нея в новото шоу на bTV "Колко ми даваш?", което беше записано по-рано. Шокът на рокаджията беше очевиден, тъй като той сякаш я виждаше за първи път.

Съчувствието и съжалението, изписани на лицето му, бяха редки гледки. Въпреки това, той остана в състояние на недоверие и ужас от вида на жената с най-големите устни в страната, която спокойно може да бъде описана като карикатура.

За разлика от него, приятелят му Константин изглеждаше по-спокоен, въпреки че също беше видимо притеснен от външния вид на Андреа. Певецът все пак успя да се съвземе и излъга, че намира Андреа за "много готина". Самата Андреа с гордост заяви, че не знае броя на пластичните операции, на които се е подложила, но възнамерява да продължи да се променя, защото обича да се трансформира.

През цялото време Фънки не можеше да се отърси от шока и продължаваше да повтаря: "Ще се гръмна!" Всеки път, когато си спомнеше за жената-уста.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay